Mennyi fakivágás ehhez a mértéktelen szórólapozáshoz?
Végigsétál az ember egy nagyvárosban, külföldön, vagy itthon, rakás szórólappal lesz tele a nap végére. Budapesten is pl. tesz valaki egy hosszú sétát, meg bemegy a Westendbe, utána Örs Vezér téren át megy haza, már nem tudja hova tenni a szórólapokat. Ha valakinek van autója, akkor előfordulhat, hogy csak egy séta alkalmával teszik tele a belvárosban, de én már piroslámpánál állva is kaptam sok szórólapot autóval.
Totál feleslegesek, mert 99%-ban úgyis a kukába kerül azonnal. Mennyire veszélyezteti ez az élővilágot? Nagyon örülnék neki, ha ennyi autó, meg gyár mellett kitalálnának jobb módszert, amiből szórólapok készülnek!
Sajnos tavaly nyáron én is dolgoztam szórólaposként, mert muszáj volt.
Hát rengetegen a tőlem 1 méterre lévő kukába vágták azonnal. Sokan idegesen. A többi pedig a távolabbi kukába. Mindig figyeltem. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kevesen voltak akik eltették. De akik eltették, azok se sokáig, ugyanis az egész környék a járdákon, meg az úttesten velük volt tele.
Ezért aztán marhára érdemes kivágni a fákat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!