Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért kell adni a menekültekne...

Miért kell adni a menekülteknek enni és zsebpénzt, ha ilyen sok pénzük van?

Figyelt kérdés

Most olvastam, hogy 1500 eurót fizettek fejenként az embercsempésznek, aki a kisbuszban hagyta fuldokolni a menekülteket:

[link]

Ha ennyire tele vannak pénzzel, miért kell nekik enni adni?

2015. jún. 27. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Remélem neked se fognak enni adni, amikor rá leszel szorulva. Embertelen vagy.
2015. jún. 27. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
lehet, hogy a házát adta el érte
2015. jún. 27. 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Mi lenne, ha ma megnéznénk a bankszámlád egyenlegét, és utána azt mondanánk mivel ebben a pillanatban van 50 ezer forintod, így többet nem kapsz fizetést, hiszen tele vagy pénzzel.

Általában ezek az ember azért ilyen gazdagok, mert mindent eladtak, hogy eljussanak Európába. Mivel itt nem dolgoznak - pedig állítólag elveszik a magyarok munkáját - így a pénzük gyorsan elfogy.

2015. jún. 27. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Nemrég kérdezték tőlem, hogy miért szégyellem külföldön, hogy magyar vagyok. Pont az ilyen honfitársak végett.
2015. jún. 27. 14:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Maradt félmillió Ft-nyi összegük, miután idáig eljutottak, hát nem vagyok embertelen, mert nekem nincs ennyim és nem tudnék ilyen messzire eljutni sem. Nekem csak az a fura, hogy ők akkor nem is olyan szegények, mint a magyar családok zöme és mégis sajnáljuk őket. Akkor inkább sajnáljuk az itteni romákta, mert nekik bizots nincs félmilliójuk arra, hogy Németországba induljanak, pedig ők is mennének.
2015. jún. 27. 14:53
 6/11 A kérdező kommentje:

*romákat

** biztos

2015. jún. 27. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
a menekültektől nem sajnálom, csak a bevándorlóktól
2015. jún. 27. 14:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem értem miért írjátok, hogy rá vannak szorulva, hát pont úgy tűnik, hogy nincsenek rászorulva. Nem tudom hány olyan magyar van, aki zsebből ki tud pengetni félmilliót, hogy külföldre mehessen, szerintem kevesen vannak.
2015. jún. 27. 14:55
 9/11 A kérdező kommentje:
És nem sajnálom a rászorulóktól az ételt, ha éhezik, ez természetes, hogy adjunk, de akiknek több a pénzük, mint nekünk, annak miért kell adni?
2015. jún. 27. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Te egyszerűen csak irigy vagy, semmi több. Neked nincs, ezért másnak se legyen. Igazi proli mentalitás.
2015. jún. 27. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!