Csak nekem van már tele a bevándorlókkal?
2015. jún. 18. 19:22
2/10 anonim válasza:
menekültekkel*
ezek nem bevándorlók. nem jók semmire, csak élősködnek és nem tudnak normálisan viselkedni.
bevándorlók pl a magyarok angliában és én is az leszek, 2 év múlva norvégiában.
3/10 anonim válasza:
Jó látni, hogy a 62%-os meg a 71%-os szájkarate bajnokokon kívül nagyjából más nem nagyon imádja a bevándorlókat/menekülteket.
Másrészt milyen propaganda??
4/10 anonim válasza:
Látom sikerült kitöröltetni a banánfás kommentem, hát ez hű de f asza. Most büszke lehet magára valamelyik liberális gyökér.
5/10 A kérdező kommentje:
Mi volt 4-es?
Nem láttam a kommentedet ,bocs.
2015. jún. 18. 19:51
6/10 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy Calais merre van?
7/10 A kérdező kommentje:
Ja.
2015. jún. 18. 19:57
8/10 anonim válasza:
Akkor azt is, hogy ők a kontinentális Európából épp kilépni akarnak az egyesült királyság fele?
10/10 anonim válasza:
ebben mi az új dolog? legalább 4-5 éve, ha nem több, hogy calais-nál ezt csinálják a menekültek. annyi a különbség, hogy régen a parkoló kamionokba próbáltak bejutni, most meg már út közben, de ez sem olyan új szokás, legalább 2 éve csinálják már ezt a módszert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!