Mi az első gondolatod, ha meglátsz egy 26 év körüli lányt tele náci tetoválásokkal?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 15:52
1/13 rémuralom válasza:
Megvonom a vállam. Az ő dolga. Még csak nem is ismerem, mit szóljak hozzá?
2/13 anonim válasza:
Semmit.
Bár , az én személyes véleményem, hogy a sok tetkó ahol már alig látszik a bőre az nagyon ronda, főleg nőkön.
4/13 anonim válasza:
Börtönbe vele, azt ott majd kezdenek vele amit akarnak ;)
Nácikat elvetem akárki is legyen!
5/13 anonim válasza:
Ahogyan Dúró Dórát is jellemezte valaki szűk két éve a Gyk-n:
"Vegetatív, de azért még sunázható".
6/13 anonim válasza:
Ha jól néz ki megkötözve megerőszakolnám, ha rusnya akkor bitófát vagy golyót neki.
Amúgy pedig az első gondolatom: Szent szar!
7/13 anonim válasza:
Utàlom az ilyet, pont mi magyarok köpködjük a nàcikat?? miis pàrtoltuk õket termèszetes terület visszacsatolàsi okokbol, mind kèt nagyapàm katona volt, egyik a keleti fronton a màsik meg berlinben harcolt, a kommunizmust gyûlöltèk, akkor most köpködjem a vèremet hogy mocskos nàcik vesztetek volna oda????
9/13 anonim válasza:
Én büszke lennék a nagyapáimra a helyedben. Én is büszke vagyok, mondjuk az enyém nem harcolt, hanem repülőgépeket javított.
10/13 anonim válasza:
Szex.
Kérdezd a második gondolatomat, az való a politika rovatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!