Petizacc kérdése:
A lakosság hány százaléka rendelkezik érettségi vizsgával?
Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiságból.
(A kérdést azért ebbe a kategóriába írtam ki, mert itt több ember megfordul.)
2015. jún. 16. 14:21
2/6 A kérdező kommentje:
Valahogy ezt a számot sokallom.
2015. jún. 16. 17:46
3/6 anonim válasza:
Én is sokkalom, főleg az értelmi színvonalat elnézve sok embernél. Elég csak felmenni a fidesz vagy orbán Facebook oldalára és rögtön meglátni miért mondtam.
4/6 anonim válasza:
1960-2014-ig az érettségit tettek száma összesen 3980e.
A 2013-as népesség pedig 9897 fő. Kb a lakosság 40% rendelkezik érettségivel.
Egyébként 2014-ben a 438e középiskolásból csak 77e tett érettségit. Ez 17.5%, ami nagyon alacsony.
5/6 anonim válasza:
Bár most nézem még egyszer a forrást ez minden középiskolásra vonatkozik nem csak a végzősökre, így azért sokkal jobb az eredmény. A 18 év alattiakat pedig ki kellene vonni a lakosság számából, így kb 50% lehet.
6/6 anonim válasza:
Hogy 90-95%???
Nem, biztos hogy nem, kur*vára nem!
Az én osztálytársaim közül senkinek nincs érettségije, a munkahelyemen se volt senkinek, nekem sincs (még, de dolgozom rajta), anyámnak sincs, élettársának sincs, egy haveromnak sincs.
Úgyhogy a 90-95% helyett azt mondanám, hogy az emberek olyan 70%-ának van max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!