Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Putyin magyar országon jó...

Putyin magyar országon jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Szóval én kicsit félek hogy egyszer a magyarok és az oroszok össze vesznek és ledobják ránk az atomot.Ezt azért mondom mert múltkor azt álmottam hogy az oroszok magyar országot elpusztították.Ha ez valaha megtörténik mit lehet csinálni?Vagy akkor vége van kész meghalunk?

2015. jún. 16. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:

"az oroszok magyar országot elpusztították"

Feltételezem, hogy határon túli vagy. Kicsi fiam, a mi országunk NEVE: Magyarország. Nem az ország magyar, hanem Magyarország, az országunk becses neve.

Amúgy meg nem ránk fogják pazarolni azt a bombát ha esetleg ledobják, de nem dobják.

2015. jún. 16. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Kinek mi.... de biztos nem pazarolnának egy atomot egy ilyen kis irszágra, nem kell aggódni.
2015. jún. 16. 14:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Elsőnek:ha külföldi lennék akkor nem aggódnék.Azért írtam úgy mert valamiért akkor alá húzta.
2015. jún. 16. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!