Szerintetek melyik országok a legnagyobb történelemlopók? ( Zöld pacsi osztás )
"Mindent, mindenkit magyarnak àllít be, minden sikert, sikeres embert magyarnak vagy magyar kötődèsűnek állít be, miközben Magyarország mindig a vesztes oldalon álltunk, ezért legjobb lenne ha kussolnánk, az állandó nyavalygás helyett."
Ja, mint Napóleont, Kolombuszt, Cézárt, satöbbit is magyarnak állítanak be igaz? :D
Szerintem neked kellene kussolnod! :)
Nincsenek történelemlopó országok. Esetleg történelemhamisítóak. Az utóbbit viszont minden ország teszi, kivétel nélkül. Mi magyarok is, még ha nem is olyan erősen, mint 1-2 szomszédunk.
Mindenki szereti a nemzetét a többi fölé helyezni, többnek mutatni, mint ami. Ezzel egyébként szerintem nincs semmi baj, ugyanis büszkeséget és erőt ad az, hogy sokakra hősökként tekinthetünk.
(Én sem kedvelem a románokat és a szlovákokat, azonban évszázadokig képesek voltunk többé-kevésbé viszályok nélkül egymás mellett élni. Rá kéne ébredni, hogy együtt sokkal többet elérhetnénk mi, kárpát-medencei népek)
Románia.
Szlovákia azért nem, mert nincs saját történelme. De egy 20 éves országtól mégis mit várunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!