Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek ki lenne a legjobb...

Szerintetek ki lenne a legjobb választás a következő köztársasági elnöknek?

Figyelt kérdés

a) Kövér László (Házelnök)

b) Puzsér Róbert (kritikus)

c) Bayer Zsolt (újságíró, publicista)

d) Kiss Ádám (humorista)

e) VV Aurelio (Való Világ 6 győztese)

f) Szellő István (Híradós bemondó)

g) Simicska Lajos (üzletember)

... Vagy szerintetek ki más?

2015. jún. 10. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

'Bartos Cs. István'

Nem ismerem a manust. Mi jót csinált?

2015. jún. 10. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem én. Okos vagyok, megígérem hogy nem leszek pofátlanul korrupt, és még hiteles is vagyok, mert nem keveredtem bele semmiféle botrányba.

Szavazz rám! :D:D:D

2015. jún. 10. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Gyurcsány Ferenc.
2015. jún. 10. 22:17
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
Palpatine kancellár.
2015. jún. 10. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:

'Gyurcsány Ferenc.'

Eddig abban a hitben éltem, hogy a gyakoris többség Gyurcsányt elevenen megnyúzná :)))

2015. jún. 10. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez a lista még viccnek is rossz. Kellene találni egy köztiszteletben álló, pártfüggetlen, kellően szerény, művelt és okos embert.

Sajnos ilyen kevés van. Kutatók és egyetemi tanárok között még akadnak ilyenek, de ők meg általában nem elég ismertek. Az igazán ismertek pedig már vagy meghaltak, vagy nagyon öregek. Sajnos a médiában keveset szerepelnek, mert az átlagembernek egyszerűen nincs rá igénye. Pl. anno László Gyulát vagy Öveges professzort lehetett gyakran látni a médiában, de a mai kutatók közül kit?

A listán szereplő nevek meg nagyon nem ez a kategória. Akik közülük politizálnak, már nem igazán vehetők komolyan korábbi kijelentéseik miatt (pl. keressünk kötelet és hasonlók). A többiek meg inkább celebek, de ahhoz, hogy valaki köztársasági elnök legyen, más kvalitások is kellenek. Pl. sosem értettem, hogy miért vannak annyira oda az emberek pl. Puzsérért, de az biztos, hogy köztársasági elnöknek nem való.

2015. jún. 11. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!