Láttátok az Akták különkiadását?
elég sok megfúrható dolog van abban amit mond.
pl arról beszél, hogy egy ponton elege lett az egészből. de közben olyan felvétele van amin bevallják neki, hogy nah ők a magyarok nyilai ő meg, hogy "télleg?". szal ez a két dolog már üti egymást.
Szerintem is elég furcsa, hogy megtette.
Ha igaz, akkor szép dolgok, meg minden...
csak kérdés, hogy az-e. Mert én tuti félnék ország-világnak nyilatkozni. Readásul arccal. Hihetőbb lenne, ha kitakartatná az arcát. Mondjuk az érintettek úgy is tudták volna, hogy Ő az...dehát akkor is.
Nem tudom, furcsa ez a történet úgy, ahogy van...
Mindenesetre, ha nem kamu, akkor szép dolog volt Tőle! :)
Láttam. Szerintem kamu. Mármint ez a hősies lebuktatás része. Kampány időszak van, lesznek még rosszabbak is.
[Próbáltatok már felvenni beszélgetést telefonnal vagy bármivel? Autóban nem gyenge háttérzaj lenne. A hátsó ülésről meg gyakorlatilag semmit nem lehetne hallani. Ezzel szemben a felvételek olyan tiszták mintha mikrofonba mondták volna őket. Nemcsak a forgalom és az autó zaja nem hallható, de a beszélők hangereje is ugyan olyan, tehát nem fordultak el egyszer se a felvevő irányából.]
Nagyon fura.
Valamelyik nap volt a TV2ben, és máris máshogy mesélte el Budaházyval való találkáját.
Az Aktákban azt mondta, hogy csak a háza előtt volt.
A TV2n pedig már egy kocsiban is utazott vele.
Valahogy az egész... túlságosan meseszerű.
Meg ha mégis valódi a hanganyag, akkor miért hozzák nyilvánosságra? Főleg, hogy ez állítólag az egyik legterhelőbb bizonyíték.
Több sebből vérzik.
Arról meg ne is beszéljek, hogy a hanganyag stereo, és tudtommal mobillal nem tudsz stereot rögzíteni + a minőségével is van egy kis kivetni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!