Miért gyülőlik az amerikaiakat a terroristák?
Nem kell nagy fantázia, hogy a jenkiket "gonosz, kizsákmányoló imperalista megszállóknak" tekintsük. Évtizedek óta, gyakorlatilag folyamatosan háborút viselnek az éppen gonosznak kikiáltott országok ellen. A közel-keleten fölmérhetelen pusztításokat és hullahegyeket hagynak maguk után.
És Ali körülnéz az utolsó bombázás után és azt mondja: b+, nekem már se családom se házam, nekem aztán tökmindegy hogy végzem, de én nekik megyek, akárhogyan is.
Szóval alapvetően én sem örülök a terrorizmus jelenségének, de az arabus terrorizmust a jenkik szabadították a világra.
"Évtizedek óta, gyakorlatilag folyamatosan háborút viselnek az éppen gonosznak kikiáltott országok ellen."
Na, et mondtam az elejen, jonnek az USA gyulolok es megmagyarazzak, a tenyek oket nem erdeklik.
Szerintem azért, mert kissé sok ott a zsidó. Főleg olyanok, akik osztják az észt rendesen.
Én nem utálom az USA-t, ha számít a hozzáállásom.
Ja tényleg most jut eszembe, virágokat ültetnek mindenfelé.
Nagy baj, ha rühellem az Usa külpolitikáját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!