Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Metapédia nagyon szélsőséges...

Ak0sgfx kérdése:

A Metapédia nagyon szélsőséges honlap?

Figyelt kérdés
Ez a honlap először Svédországban jött létre, utána az egész világban létrejött. Egy játszótársam küldte nekem, hogy nézzem meg, meg néztem és nagyon megdöbbentem, hogy ilyeneket csinálnak. Ez a honlap kicsit hasonlít a Wikipédiára, de a Metapédia a Wikipédiát is szidja. Én nem vagyok jobboldali és baloldali, de én láttam egy szélsőbaloldali honlapot, ami hasonlít a szélsőjobboldali Metapédiára. Szerintetek a Metapédia nagyon szélsőséges honlap ?

2015. máj. 23. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

Inkább agyament. Mindenki zsidó, aki nem tetszik nekik, az Én Kicsi Pónim-ban valami összeesküvést látnak:

[link]

Az alma szerintük Málna:

[link]

és még sorolhatnám. Ha Hitler Németországában kiadott volna valaki egy hasonló kaliberű "enciklopédiát", őt is vitték volna a gázkamrába.

2015. máj. 23. 21:08
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

"Márpedig rengeteg szóra mondják azt,hogy innen-onnan lopkodot,átvett."

- Nem lopjuk a szavakat, hanem átvesszük. Idegen szó, és idegen eredetű szó között különbség van.

A metapédia pedig azt állítja, hogy gyakorlatilag minden szó, ami idegen eredetűenek tűnik, azt valójában mások vették át tőlünk, de ezt semmivel sem támasztja alá, míg a nyelvészet elég jól levezeti az átvételeket.

2015. máj. 23. 21:12
 13/20 anonim ***** válasza:
21%

Eléggé szélsőséges. Sok cikke elég hülyeség, mint pl. a zsidó személyek listája és még sorolhatnám.

De akadnak néha elég komoly cikkek is, melyeken el lehet gondolkozni.

2015. máj. 23. 21:32
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

"De akadnak néha elég komoly cikkek is, melyeken el lehet gondolkozni."

Vannak dolgok, amiken nem szabad gondolkodni. Azok a cikkek ilyenek.

2015. máj. 23. 21:34
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

[link]

Ehhez mit szólsz?

Ez egy ebben a témában jártas ember írása.

2015. máj. 23. 21:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha egy szó hasonlóan hangzik más nyelvekben is, mint magyarban, akkor miért mondják rá automatikusan, hogy mi vettük át tőlük, nem pedig ők tőlünk. Szerintem mindkettőre van példa bőven.
2015. máj. 24. 08:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Van példa, vannak szavak, amiket más nyelvek vettek át tőlünk.

[link]

De sok még magyarosítva is érezhetően idegen eredetű. Egyszerűen mert a magyartól alapvetően idegen hangzású.

[link]

2015. máj. 24. 09:00
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

Rasztás Dzsimi Gratulálok! :)

Megint sikerült f__ságot írnod!

A Metapédiáról:

Egy mocskos,gusztustalan náci weboldal.

Szerintük aki nekik nem szimpatikus az mind zsidó.

Értelmiség:

"Szókincsünk a valóságban

Valójában szókincsünk közel 100%-osan magyar, és abból vettek át sok szót és fordulatot idegenek, többek között a latin nyelv etruszk közvetítéssel."

Az én kicsi pónik:

" A Pónik kommunista jellegű, multikulturális, utópisztikusnak ábrázolt társadalomban élnek."

"Rainbow Dash, Nevéből is látszik, hogy ő az egyik nyíltan homoszexuális szereplő. Egy sport-rajongó pegazus, akinek egy leszbikus griffmadár az élettársa."

"Hoity-Toity, Nyíltan meleg divattervező póni."

Komolyan valaki ilyen balf__z ,hogy lehet?

Mocskos nácik!?

Gusztustalan!?

2015. máj. 24. 12:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Szerencse hogy én utálom a baloldalt és a jobboldalt, mert mindkettőből lehet szélsőségesség.
2015. máj. 24. 17:48
 20/20 anonim ***** válasza:
38%
nem nácik igazuk van
2015. jún. 13. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!