Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van arra esély, hogy egy...

Van arra esély, hogy egy posztapokaliptikus világ jöjjön létre?

Figyelt kérdés

Valami olyasmi mint mondjuk, a METRO, Fallout, Med Max univerzumok. (Tudom, hogy mindhárom különböző) A lényeg az, hogy mondjuk, törvénytelen és szinte lakhatatlan helyé válik a világ. Ahol az emberek akár egy üveg vízért is képesek ölni és szinte állati szintre süllyednek. Nincsenek államok, csak kisebb csoportosulásokban élnek az emberek. És a mai civilizációnak annyi lenne, a nagyvárosok romokba lennének, nem lenne folyamatos áramellátás, TV, telefon, internet.

Szerintetek mi idézhetne elő egy ilyen jövőt? Mennyi ideig bírna így fennmaradni az emberiség? Egyáltalán mennyi idő múlva alkúlnának ki újra nemzetek és országok?

2015. máj. 14. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Erre alapozom a 20 évet:

https://www.youtube.com/watch?v=lSXASN83lU0

(Bár MG maga bizonytalan az időtartam kérdésében, de az előadás - és a mezőgazdasági tapasztalatok - fényében ésszerűnek tűnik a 20 év.)

2015. máj. 14. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de a tudományos felfogás, hogy a megfigyelő kívül áll a rendszeren az pont az ellentéte az énközpontúságnak, mivel a megfigyelő nem is része a rendszernek akkor hogy lehetne a középpontjában. Ahhoz meg gratulálok, hogy szegénynek a szorzás bonyolult volt és ezért a fiának kellett megcsinálnia, de hallgass csak rá nyugodtan.
2015. máj. 14. 16:37
 13/14 A kérdező kommentje:
A 20 év szerintem is túlzás, ha csak nem lesz világ méretű háború, amit kötve hiszek, mivel senkinek nem lenne kifizetődő, a mai viszonyok mellett.
2015. máj. 14. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Molnár Géza :DDDDDDDD
2015. máj. 14. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!