Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megkeresni az...

Hogyan lehet megkeresni az átlagbért?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy dél-keleti megyében lévő kisvárosban, diploma nélkül, középszintű végzettséggel.

A hírportálokon a kommentelők szerint könnyen megkereshető.

2015. máj. 3. 18:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az átlagban benne vannak a politikusok, cégvezetők, informatikusok stb. a nem kicsi jövedelmükkel. Átlag képzettséggel, átlag körülmények között sehogy.
2015. máj. 3. 20:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Rengeteg szakmával meg lehet keresni az átlagbért még egy kisvárosban is.
2015. máj. 3. 20:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Én Pesthez közeli kisvárosban dolgozom. És három műszakban jobb hónapban megvan a 150. De mert tizenéve ott vagyok. Akik egy éve jöttek csak 90-et kapnak, pedig ugyanazt csinálják mint én.
2015. máj. 3. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Audiban forgácsolóként a kezdő fizetés 150 ezer körül van. Volt olyan kollégám, aki már 14 éve dolgozik ott és 250 körül keresett + rengeteg juttatás. Igaz, ők 12 óráztak két műszakban, viszont egy átlagos héten csak 4 napot kellett dolgozni, havonta egyszer meg csak hármat.

De ehhez tudni kell használni a CNC gépeket is. Egyébként faterom is CNC-s gépbeállító és 220 fölött keres, évente kétszeri prémiummal (nem az Audinál, hanem vidéken).

(Én meg egy "szaros" mérnök vagyok, 120 ezres kezdőfizetéssel, de ez már más tészta........)

2015. máj. 3. 20:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Apád hol Cnc-zik?
2015. máj. 3. 20:30
 16/22 anonim ***** válasza:

15: Egy egyszerű vidéki megyeszékhelyen működő magyar cégnél. Konkrétumokat értelemszerűen nem szeretnék mondani.

(Egyébként szakemberhiány van, ezért ilyen magasak a bérek. Folyamatosan hirdetnek, de nem találnak még kezdőt sem.)

2015. máj. 3. 20:34
 17/22 A kérdező kommentje:

Így olvasva titeket, nem értem mire kellene annyira büszkének lennünk a gazdaságot illetően. Meglehet keresni jó hónapban 3 MŰSZAKBAN egy MULTINÁL a 150-et? Hát ez nagyon jó. És ha még azt vesszük, hogy 150-ből még annyira élni se lehet.....nem vágom mi fejlődött itt életszínvonalilag 5 év alatt.

Egyre hihetőbb nekem ez a 3-4 millió szegény. Pedig nem vagyok az a populista hiszékeny, de a környezetemből kiindulva, meg ezekből....

2015. máj. 3. 20:50
 18/22 anonim ***** válasza:
17: Állítólag körülbelül csak 3 millióan élnek a létminimum alatt. A létminimum ha jól emlékszem 80 ezer körül van. A diplomás minimálbér meg tudtommal nettó 76 ezer körül van.
2015. máj. 3. 20:53
 19/22 anonim ***** válasza:

"nem vágom mi fejlődött itt életszínvonalilag 5 év alatt."

Hát azt én sem.

Nekem csak az tűnik fel, hogy évről-évre egyre drágább minden a boltban, a fizetés pedig nem nő.

2015. máj. 3. 20:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Vácon?
2015. máj. 3. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!