Normális, hogy egy 17 éves fiú ennyire érdeklődik a politikai eszmék iránt?
Figyelt kérdés
A fiamról van szó. Én nem értek a politikához , ha őszinte vagyok nem is érdekel. Viszont a fiamat annál inkább. Nem is lenne baj, de az már szerintem túlzás, hogy ott a szobájában ott van a falon egy sarlós kalapácsos vörös zászló, régi szovjet zenéket hallgat és az orosz himnuszt kívülről fújja ( ezt felismerem mivel kötelező volt nekünk az iskolába ). Ezenkívül folyton acélbetétes bakancsot hord.2015. ápr. 29. 21:08
11/12 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy megváltozott a himnuszuk 2000 környékén. Akkor inkább úgy írom, hogy a dallamát ismertem fel mert az ugyanaz maradt tudtommal.
2015. ápr. 30. 11:14
12/12 anonim válasza:
Én hitlerista voltam, fekete nadrág barna ing és hasonlóak ment, horogkereszt nem volt kint nekem az ingemen de haveroknak karlendítéssel köszöntem, majd kinövi. Egyébként ez nem politizálás ha politizálna az jobb lenne mintha egy ilyen akármilyen eszme után menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!