Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Üdv mindenkinek! Miért nincs...

Üdv mindenkinek! Miért nincs szükség magyarországon a fiatalokra?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 20. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lassan itthon maradni a nagyobb kaland. :)
2015. ápr. 21. 11:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy régi magyar cégnél a férjem, bár a szakmájában dolgozott, két műszakban 70ezret keresett. Volt hogy kevesebb fizetést kapott, volt, hogy huszadikán kapta meg.

Én OSZKTVn ötödik helyezést értem el. Két hónapig dolgoztam egy jó hírű cukrászdában, 12 órában, heti hat napot. Három hónapig jártam a pénzemért: 120ezer forintért.

Most a férjem egy "csúnya, gonosz, lélekölő" multinacionális cégnél dolgozik. Beszélt arról, hogy novembertől GYEDre menne. Erre a főnökség felajánlotta, hogy menjen inkább szeptembertől, és ha bírja, mellette tanuljon fémforgácsolónak, a cég fizeti neki, és plusz tanulmányi juttatásokat is kap.

2015. ápr. 21. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!