Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az európába érkező illegális...

Az európába érkező illegális bevándorlók mire számítanak itt? Haza toloncolják egyáltalán őket?

Figyelt kérdés
gondolom segélyt nem adnak nekik.munkát se.kinek kell képzetlen munkaerő ami illegális tehát bejelenteni sem lehet,törvénytelen és ellenőrzésnél bukta van.hiszen illegális bevándorló. hazaküldik őket egyáltalán?mert nem látni róla híreket csak arról érkeznek érkeznek meg érkeznek még többen.
2015. ápr. 15. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"hogyan kerüli el a nyomort ha itt is csak nyomorog mert nincs megélhetése?"

Magyarországon még sohasem nyomorgott senki.

2015. ápr. 15. 21:06
 12/17 A kérdező kommentje:

igen afrikára gondoltam.

magyarországon tényleg nem nyomorognak csakis a magyar állampolgárok felének kiváltsága a létminimum alatt való vergődés egy életen át.

2015. ápr. 15. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Az Európai unió szépen ad mekik segélyt és elélnek visszatoloncolni meg nem akarják őket.
2015. ápr. 16. 19:26
 14/17 goaus ***** válasza:
Az EU szerintem 10 év é egy élhetetlen hely lesz teljesen. Nem csoda minden nyugati országnak a legfőbb gondja már most, hogy teheteséges jó szakemberek mennek az USÁ-ba, Kanadába, vagy Ausztráliába. Nem is csoda. Itt AU is tele van már angollal meg némettel, nem kérnek abból ami Európában zajlik. Gazdaságilag még meghatározó, vannak jó helyek, de ennek a társadalmi cserefolyamatnak egészen biztos csúnya vége lesz. Ezek az afrikaiak meg iszlamisták nem csak szépen kérni tudnak, a nyugati kultúra meg teljesen idegen tőlük.
2015. ápr. 18. 00:41
 15/17 A kérdező kommentje:

ráadásul pofátlanság hogy fél évig havi 90ezret kapnak a semmiért itthon.utánanéztem.és utána is még másfél évig több támogatást kapnak mint egy munkanélküli segélyen élő.de nem is kevéssel többet.undorító.külföldön is.

teljesen egyértelmű hogy mi lesz a vége.csak vissza kell tekinteni a történelemben volt már pár etnikai alapú háború és népirtás.és mivel ők sokkal szaporábbak valóban nem kell majd sok idő hogy túlsúlyba kerüljenek.

az lenne a normális hogy a határnál szépen fegyverrel kényszeríteni őket a visszafordulásra.kőkeményen kitoloncolni szó nélkül.ha üldözik a saját országában keressen menedéket másik hasonló országban.bár én személy szerint a durvább bánásmódot sem vetném meg.ha mi uniós állampolgárok schengen tagként 90 napot maradhatunk máshol akkor nehogy már ezek fizetetten csak úgy legálisan támogatással éljenek mindenféle korlátozás nélkül itt.

2015. ápr. 19. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Teljesen igaz; ezért is örülni kell neki,hogy a kormány ellene van.

A baj az,hogy pápa meg -a Vatikán aranyán ülve- politizál,hogy mindenki fogadja be őket, és segíteni kell, stb.

A pápa segíthet az egyház pénzéből szerintem, de azt is tegye a kiinduló országokban, hogy el se jöjjenek.

2015. máj. 8. 16:19
 17/17 A kérdező kommentje:
mindegy mit akar a kormány nem mehet szembe az unióval.ha meg kilépünk akkor iszonyatos nyomor kezdődik.mivel az unió pénze nélkül a mai beruházások 99%-a nem lenne.és akkor még ezt is a lakosságnak kéne megfizetni aminek katatrófális következménye lenne a már amúgy is nyomorgó/épphogy tengődő milliók számára.szóval ígyis úgyis rossz.csak az elvándorlás marad.
2015. máj. 8. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!