Az európába érkező illegális bevándorlók mire számítanak itt? Haza toloncolják egyáltalán őket?
"hogyan kerüli el a nyomort ha itt is csak nyomorog mert nincs megélhetése?"
Magyarországon még sohasem nyomorgott senki.
igen afrikára gondoltam.
magyarországon tényleg nem nyomorognak csakis a magyar állampolgárok felének kiváltsága a létminimum alatt való vergődés egy életen át.
ráadásul pofátlanság hogy fél évig havi 90ezret kapnak a semmiért itthon.utánanéztem.és utána is még másfél évig több támogatást kapnak mint egy munkanélküli segélyen élő.de nem is kevéssel többet.undorító.külföldön is.
teljesen egyértelmű hogy mi lesz a vége.csak vissza kell tekinteni a történelemben volt már pár etnikai alapú háború és népirtás.és mivel ők sokkal szaporábbak valóban nem kell majd sok idő hogy túlsúlyba kerüljenek.
az lenne a normális hogy a határnál szépen fegyverrel kényszeríteni őket a visszafordulásra.kőkeményen kitoloncolni szó nélkül.ha üldözik a saját országában keressen menedéket másik hasonló országban.bár én személy szerint a durvább bánásmódot sem vetném meg.ha mi uniós állampolgárok schengen tagként 90 napot maradhatunk máshol akkor nehogy már ezek fizetetten csak úgy legálisan támogatással éljenek mindenféle korlátozás nélkül itt.
Teljesen igaz; ezért is örülni kell neki,hogy a kormány ellene van.
A baj az,hogy pápa meg -a Vatikán aranyán ülve- politizál,hogy mindenki fogadja be őket, és segíteni kell, stb.
A pápa segíthet az egyház pénzéből szerintem, de azt is tegye a kiinduló országokban, hogy el se jöjjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!