Elleneznéd az eü privatizálását?
Ellenezném.
Azért, mert ha "biztositását mindenki maga fedezi", akkor Magyarországon két dolog halna ki: az emberek, mert szarnának az öngondoskodásra, és az egészségügy, ugyanezen okból...
Vannak olyan stratégiai ágazatok amiket nem szabad privatizálni.
ilyen az egészségügy is. viszont reformokra szükség van. Itt a gyakorin is számtalan olyan kérdés volt már ami azt bizonyítja hogy a TBt sokan nem biztosításként, hanem fizetős szolgáltatásként kezelik. Azaz
#4 folyt
azaz ha orvosra van szükségük befizetnek egy hónapot aztán semmi. Az ilyesmiket kell felszámolni.
A színvonalas egészségügy egyébként már most is a gazdagok privilégiuma. Én aki fizetek annyit hogy normális ellátást kapjak meg mehetek magánrendelésre ha minőséget akarok kapni.
"Nem halna ki, csupán a gazdagok privilégiuma lenne, mint az USAban.
"
Ez nem igaz
"azaz ha orvosra van szükségük befizetnek egy hónapot aztán semmi. Az ilyesmiket kell felszámolni. "
aszitted... az USAban ez úgy megy, hogy a cégnek vagy van valamilyen alapja, amibe a cég fizet az alkalmazottaira van egy szerződése, vagy pedig magadnak és leginkább olyan ez mint itthon a nyugdíj biztosításos számlák
"Vannak olyan stratégiai ágazatok amiket nem szabad privatizálni. "
Szerintem jobb lenne így mert akinek van biztositása azt ellátják akinek meg nincs azon meg majd behajtják.
miért 1,5 millió ember fizeti 10 milliónak az eüt?
Én azért leosztanám a OEP éves költségvetését a 1.5 millióval és ha nem jön ki az összeg egy átlag TB járulékra, akkor ...
Oké, privatizáljuk. Szerinted mennyi lesz a biztosításod? Nem kizárt, hogy többsöröse a jelenlegi TB járuléknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!