Felháborító! Reggel hallottam a rádióban, hogy kötelezni akarják a felsőoktatásba jelentkezőket pszichológiai vizsgálatra. Csak nem tiltani akarják a beteg embereket?
Nem tudom kérdező, hogy milyen mentális problémákra gondolsz.
Akinek tömegpusztító vagy öldöklési hajlamai vannak, már hadd ne legyen közösségben, meg egyáltalán sehol ahol veszélyt jelentene, hiába van sok esze. Ez nem diszkrimináció azért.
Az enyhébb mentális problémákkal küzdők, akik nem veszélyes sem saját magukra, sem társaikra azok persze tanuljanak. De ez nem is rájuk irányul, ezt te is gondolhatod. vagy gondolhattad volna.
Az összehasonlításod a hátrányos helyzetűekkel meg egyáltalán nem idevaló. Kevered a szezont a fazonnal.
"Akinek tömegpusztító vagy öldöklési hajlamai vannak, már hadd ne legyen közösségben, meg egyáltalán sehol ahol veszélyt jelentene, hiába van sok esze."
Tehét vigyük koncentrációs táborba? Jó, hogy nem lesz PÁV-hoz kötve a főiskola.. Bennem van gyilkos szándék, de keptam városi díjat a tanulmányaim miatt. Szeretek tanulni, de én leszek az első, aki lelövi Lendvai Ildikót. Ne mehessek főiskolára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!