Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Felháborító! Reggel hallottam...

Felháborító! Reggel hallottam a rádióban, hogy kötelezni akarják a felsőoktatásba jelentkezőket pszichológiai vizsgálatra. Csak nem tiltani akarják a beteg embereket?

Figyelt kérdés
Minden féle embert felvesznek ma főiskolára akinek nem ott lenne a helye, mert buta. Most tegyük fel, xyz-nek mentális problémája van de ÖTSZÖR okosabb a többinél ne kerülhessen be? Ha ez így lenne, szerintem a hátrányos helyzetűeket se vegyék fel.
2010. febr. 16. 06:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom kérdező, hogy milyen mentális problémákra gondolsz.

Akinek tömegpusztító vagy öldöklési hajlamai vannak, már hadd ne legyen közösségben, meg egyáltalán sehol ahol veszélyt jelentene, hiába van sok esze. Ez nem diszkrimináció azért.

Az enyhébb mentális problémákkal küzdők, akik nem veszélyes sem saját magukra, sem társaikra azok persze tanuljanak. De ez nem is rájuk irányul, ezt te is gondolhatod. vagy gondolhattad volna.

Az összehasonlításod a hátrányos helyzetűekkel meg egyáltalán nem idevaló. Kevered a szezont a fazonnal.

2010. febr. 16. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom ez valami szemfényvesztés, bedobták a köztudatban, hagy csámcsogjon rajta a nép.
2010. febr. 16. 14:42
 13/18 A kérdező kommentje:

"Akinek tömegpusztító vagy öldöklési hajlamai vannak, már hadd ne legyen közösségben, meg egyáltalán sehol ahol veszélyt jelentene, hiába van sok esze."

Tehét vigyük koncentrációs táborba? Jó, hogy nem lesz PÁV-hoz kötve a főiskola.. Bennem van gyilkos szándék, de keptam városi díjat a tanulmányaim miatt. Szeretek tanulni, de én leszek az első, aki lelövi Lendvai Ildikót. Ne mehessek főiskolára?

2010. febr. 16. 14:47
 14/18 anonim ***** válasza:
így van. attól hogy meg tudsz tanulni valamit, senki vagy, HA egyébként így gondolkozol. :) bocsi
2010. febr. 16. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:
szűrjék ki a diliházba valókat!
2010. febr. 16. 21:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, a tanároknál is elkelne egy ilyen vizsgálat. Emellett vissza kellene adni a fegyelmező eszközöket, és csökkenteni az osztálylétszámokat, mert 42 gyerekkel már nem nagyon lehet bírni!
2010. febr. 17. 12:13
 17/18 anonim ***** válasza:
az a vizsgálat egy nagy baromság...én nem mentem át a pszihológia vizsgán(anno a katonasághoz kellett). Most mérnökin vagyok, és elég jól megy eddig.
2010. febr. 17. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
És van pisztolyod?
2010. febr. 18. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!