Az indeeseknek hülyék voltak a dédszüleik? Mi bajuk azzal, hogy "dédapáink kollektív intelligenciája"?
Ez már nagyon erőltetett, bújtatott antimagyarkodás ezek részéről, megint. Aminek pár száz aluliskolázott fel is ült.
Nincs kollektív IQ, legfeljebb átlag IQ.
Ahogyan kollektív iskolázottsági szint sincs, csak átlag iskolázottsági szint (és mutató a HDI részeként) van.
Aki ezt mondta, az vagy nem ismeri a szavak jelentését, vagy szellemi kihívásokkal küzd. A kollektív (közös, együttes) szellemi teljesítmény értelmezhetetlen, mivel az agykapacitás nem kollektivizálható (összesíthető), legfeljebb csak átlagolható. Lásd: ha Kovács Béla IQ-ja 89 és Kovács Esmeralda IQ-ja 289, akkor a Kovács család IQ-ja - kollektíve - nem 378, se nem 89, se nem 289... max. "átlagosan" 189.
hármaska megártott, hogy azt a jó gyurcsány-bajnai féle kiárusítási folyamatot, amit nagy zokogások közepette viselnek csak el lefékezték?
index... nincs mit mondani.
Kollektív tudat van, az intelligencia egyéni.
Ja, mekkora királyság is az, hogy a felelős, fejlett technológiával és menedzsment szemlélettel rendelkező befektetők, vállalatok helyett a saját sötét, asszonyverő parasztjaiknak osztják ki a termelőeszközöket.
Másrészről tudom hogy nehéz ezt megérteni, de attól még mert valaki nem dől be az Orbán-kormány végtelenül idióta populizmusának, még nem azt jelenti, hogy a Gyuriferi a legjobb haverja (aki szintén idióta populista, de legalább a polgárokat békén hagyta a gyökérségeivel).
Kettes:
Ákos dalszöveg és Oravecz Coelho volt a minta. Stimm? Azok is épp ennyi értelemmel bírnak.
Kérdező:
Te meg fel se fogod a cikket. Ez épp arról szól, hogy a miniszterelnök beszéde annyira értelmes és tartalmas, mint ez a mondat. Segítek: Semennyire. Kettes jól leírta: kollektív intelligencia nem létezik. Najó, a Borgnál igen, de nem róluk volt szó :-)
Tessék mondani, professzor úr, mi az a globális tőke?
Én tanultam pénzügyet, közgazdaságtant, biztonságpolitikát, nemzetközi kapcsolatokat, de sehol nem beszéltek róla (persze, tudom, mert a tudósokat mind lefizette a cionillumináti, én is az ő fizetésükből élek).
akkor te jobban tudod, mert én mindezt nem tanultam, és még úr sem vagyok
látszólag nem ide tartozik, de ha annyi mindent tanultál a PÉNZről akkor felüdülés lesz József Attilát olvasni:
"Ezernyi fajta népbetegség,
szapora csecsemőhalál,
árvaság, korai öregség,
elmebaj, egyke és sivár
bűn, öngyilkosság, lelki restség,
mely, hitetlen, csodára vár,
nem elegendő, hogy kitessék:
föl kéne szabadulni már!
S a hozzáértő dolgozó
nép gyülekezetében
hányni-vetni meg száz bajunk.
Az erőszak bűvöletében
mint bánja sor törvényhozó,
hogy mint pusztul el szép fajunk!
...
S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!
Totyogjon, aki buksi medve
láncon - nekem ezt nem szabad!
Költő vagyok - szólj ügyészedre,
ki ne tépje a tollamat!
Adtál földmívest a tengernek,
adj emberséget az embernek.
Adj magyarságot a magyarnak,
hogy mi ne legyünk német gyarmat.
Hadd írjak szépet, jót - nekem
add meg boldogabb énekem!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!