Kirúgjam? Önök mit csinálnának?
A problémám a következő,egy megyeszékhely járási hivatalában dolgozom, fél éve felvettek ide két fiatalt, akikkel csak a probléma van.
A probléma az, hogy állandóan a kormányt szidják,ócsárolják,kifigurázzák,nevetségessé teszik, sokat politizálnak.Emellett, más pártokat, a Jobbikos is éltetik.
Ez a viselkedés egyáltalán nem normális.Fiatalok, azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, hogy mindenhez joguk van.Pedig, hát nem.
A kérdés teljes mértékben komoly.
Jelenleg elég fáradt vagyok, emiatt hibásan fogalmaztam, amiért elnézésüket kérem.
Mond meg nekik úgy ahogy van :)
Ha a Te véleményedet mondják ki politizálás közben,
Ha a Te szabályaid szerint léteznek, akkor maradhatnak.
Ha meg nem, akkor meg vannak a kapcsolataid ! hogy távozzanak és kész.
Ők meg eldöntik, hogy mi a ..jobb.. nekik. ;)
Szerintem csak azt csinálják egyébként amit ti..ezt látják, ...ha lenne teendőjük, azzal lennének elfoglalva.
Azaz adhatnátok nekik mondjuk munkát, feladatot, ami értelmesen leköti őket.
Már megbocsáss kedves kérdező, de ha ezt a kérdést komolyan gondoltad, akkor egy undorító alak vagy. Most komolyan azért akarsz kirúgni valakiket, mert mások a politikai nézeteik?
Amúgy meg igazuk van, Orbán egy féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!