Ha valami csoda folytán a baloldali összefogás nyerne, akkor mit csinálnának?
Mivel a lista első 30 helyén 25 MSZP-s van így az a pár DK-s, Együttes, aki bejut szépen átül az MSZP-be és kész.
Ez győzelem nélkül is be fog következni.
ezt a taktikát találta ki nekik ron werber.harsognak veszekednek,viceskednek,utánameg össze állnak.én láttam előre h ezlessz.
szerintem sorozatban lebukánának,sokan közülük börtönbe kerülnének(ahogy eddig)
az országból meg sierra leone lessz,v albánia...nemis tudom
Nem jobbikos vagyok, de ez a kérdés szempontjából lényegtelen.
A programot nem véletlenül tettem idézőjelbe.
Mégegyszer leírom, nem arra vagyok kíváncsi, hogy majd ők rendbeszedik az országot stb. Hanem arra, hogy most akkor mégis ők micsodák, hogyan terveznek működni? Mert folyton azt hangoztatják, hogy csak és kizárólag a választásokra fognak össze, utána ők már külön működnek. Bár eleinte ugye azt állították, hogy nem együtt fognak indulni, aztán az se úgy lett. Na és az elmúlt hónapok interjúi során az összefogásban szereplő mindenféle pártok, szövetségek, anyámkínják tök más dolgokról beszéltek, hogy szerintük mit kéne, meg mi lenne a fontos meg majd hogy kell csinálni. De mégis együtt indulnak, vagy hát mégse, mert közölték, hogy a szavazólapon vannak együtt, aztán majd nem lesznek. Vagy mégis? Szóval érdekelne, hogy vajon hogy képzelik el a dolgot? De erre már kaptam is egy értelmes választ, hogy úgyis összeülnek "oszt jó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!