Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik fegyveresen követnek el...

Akik fegyveresen követnek el bűncselekményt (politikus gyilkolás), honnan szerzik a lőfegyvert?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 16:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Megkéred iránt h dobja le die az atombombát biztos siekrül xDXDXD
2010. febr. 17. 15:09
 22/31 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:41

A robbantás szerintem kivitelezhetetlen. Egy: robbanóanyag házilag nem előállítható. Kettő: ha sikerül is, figyelembe kell venni a polgári személyeket.

Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy úgy megy mint a tévébeb, távcsövespuska stb. De: maroklőfegyvert beszerezni könnyebb, 2:nem kell hozzá tudni jól lőni.

2010. febr. 17. 17:17
 23/31 A kérdező kommentje:

"Azért óvatosan ezekkel a kijelentésekkel. :)

Még ha viccnek szánod akkor is. Az egy dolog, hogy ez az oldal anonym, de simán letudnak nyomozni. "

Ezt az oldalt nem figyelik.

2010. febr. 17. 17:51
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem akkor kell támadni, amikor felvonulgat és testőrök védik. Amikor otthon van és alszik.
2010. febr. 17. 18:28
 25/31 anonim ***** válasza:

11:41 vagyok.

Bocs kérdező, nem bántani akarlak, de mondom laikus civil vagy. Robbanóanyag igenis házilag előállítható, sőt szabadon vásárolhatóak olyan vegyszerek amiket robbanószerként lehetne felhasználni. Példa erre az Oklahoma City robbantás 1995-ben (168 halottal, szóval elégséges volt a hatásfoka a házinak is). Viszont a maroklőfegyverről még mindig azt mondom, hogy esélytelen. Mire a pisztoly effektív lőtávolságába kerülsz (profinál 20 méter, akinek meg most van először kezében 5, max 10 méter), már rég széttéptek a testőrök. Politikus, védett személyt nem igazán lehet maroklőfegyverrel megölni. Még az is ott van, hogy ha olyan közelről támadsz, esélyed sincs elmenekülni.

Mostanában a fejlett világban a gépkocsikonvoj elleni csoportos rajtaütés a divat (ajánlhatom erre a célra az orosz IZMASH Gépgyár AK-47 nevű termékét, vagy a szintén orosz BAZALT cég RPG-7 nevű produktumát). A mesterlövész fegyverek használata szintén kifutóban van, mert már kifejlesztettek megfelelő taktikákat ellene.

2010. febr. 17. 18:56
 26/31 A kérdező kommentje:

"Bocs kérdező, nem bántani akarlak, de mondom laikus civil vagy. Robbanóanyag igenis házilag előállítható, "

Tudom, hogy előállítható, de egy komolyabb robbanóanyag előállításához kéne egy vegyész is. Lehet, hogy laikus civil vagyok, de sokat olvasok a témában.

Gondolod, hogy L. Ildikót ennyire véfik?

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 17. 19:23
 27/31 anonim ***** válasza:

Lendvai:kibernetikus organizmus=élő szövet a fém vázon!!!Ő a Terminator 0.Nem tudod likvidálni,az esélyeid:zéró,ISMÉTLEM:zéró

Küldetése kudarcba fulladt=önmegsemmísítí magát!

A jövőbe látott,azt hitte,de hibás program=ERROR

Asztalra vissza,BÉBÍ!:))))

2010. febr. 17. 20:55
 28/31 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy sikerül.

Egyrészt nagyon gyorsan pótolják. Ő csak egy bábú, aki egyáltalán nem helyettesíthetetlen. => hasznot nem hozott az akció

Mellesleg elkezdenek sipákolni a szélsőséges veszély miatt, és lássuk be, igazuk is lesz. Egy ilyen még szavazókat is hozhat nekik. De mindenképpen gyengíti a Jobbikot.

Ha ennek hatására zavargások is kitörnek, akkor bevezetik a szükségállapotot, és a szavazás elmarad.

Szóval még hasznos is lenne a MSZP számára. Megérné?

2010. febr. 17. 22:52
 29/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az a tipikus eset amikor nem a kérdező hülye,hanem mi a válaszadók!Nem?
2010. febr. 18. 00:28
 30/31 A kérdező kommentje:
A szükségállapot egy más kérdés. Nem szeretek összeesküvés-elméleteket gyártani, de szerintem nem elképzelhetetlen, hogy meglépik. Jól alkalmuk lesz a Forradalmi párt kampány nyitóján egy provokációra. Hivatkozni fognak a háborút lezáró békére, hogy nem lehet nemzetiszoci. párt stb.
2010. febr. 18. 06:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!