Miért nem mernek 3 vagy több gyereket vállalni a magyarok? És a cigány miért igen?
Én azt mondom szoc.pol. törlés /már törölték, szerencsére/, GYED törlés, főállású anyaság törlés, családtámogatás alapja az adójóváírás legyen. Az adókat pedig csökkentsék, hogy azok vállaljanak gyereket, akik el is tudják tartani. Semmi közöm a százezernyi cigány purdéhoz, tartsák el magukat.
Nekem a szüleim, nagyszüleim mind elég sokan voltak testvérek, mindenféle támogatás nélkül tisztességesen felnevelkedtek, tisztességes emberekké váltak, nem kell a támogatásosdi játék.
így van a cigányokat a Magyarok tartják el még ha börtönbe is vannak akkor is
potyogtatják a kölykeiket aztán várják a segélyt
lelaknak mindent
büdösek undorítóak
takarodjanak a jó k anyjukba!
Én speciel azért mert sokat tanultan,szeretem a munkám,jól is csinálom,de 3 gyerek mellett ezt a munkakört ahogy van el is felejthetem.És még a meglévő 2 gyerekem is néha az őrületbe kerget a dolgaival,egy 3.-at csak erős nyugtatók mellett tudnék elképzelni.:))
Másrészt tudom mi a nagy család,3 tesóm van,tudom,hogy egy többgyermekes családban mi hiányzik egy gyereknek.És elsősorban nem az anyagi feltételekre gondolok.
Nem mindíg móka 4 gyereket nevelni,hiába szorgalmazná ezt az "államérdek".Gondoljatok bele,4 lázas beteg gyerek,vagy 4 kamasz ....
Anyukám nagyon gyorsan megöregedett,pedig csak minket nevelt,az anyaság volt a munkája.Hát én nem kívánom az ő sorsát.
tegnap 22:43nak.
Azért a nagyszüleink korával ne példálodzunk, nem igazán hasonlít a kettő.
Talán mert ősidők óta a cigányoknál a minél több utód a divat.Be is jön,lassan többen vannak már mint a fehérek!
Az okos ember annyi gyereket csinál amennyit akar,a hülye meg amennyit tud!De itt azért vegyes a kép!!!!
A segély!Tudatlan aki ebben a témában vitázik hogy melyik kap többet!Persze hogy a cigó,nem is kevéssel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!