Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet felismerni egy...

Hogyan lehet felismerni egy maffiózót?

Figyelt kérdés

Aggódok a lányom miatt.

Van neki egy orosz udvarlója, majdnem egyidősek,(22). Rendesnek tűnik a fiú, vigyáz rá, biztonságban érzi magát vele, de néha olyan furcsa.

Elég sok pénzük van, több ingatlanjuk is van Budapesten.Oroszországban több üzletük is van.

A pénzt elég felelőtlenül szórja.

Persze, mi sem vagyunk koldusszegények, de ez a fajta rongyrázás azért idegen tőlünk.

Lehet, hogy én vagyok a paranoiás vagyok, de nem lehetséges, hogy a fiúnak maffiózó a családja?

2015. febr. 25. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%
Halálfejes gyűrű az újján is utalhat rá vagy hogy feltűnően szereti a drága szivarokat és a koktélt eperrel issza
2015. febr. 25. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
2015. febr. 25. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Az autójáról hiányzik a rendszám és a rendőr nem igazoltatja.
2015. febr. 25. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
21%
Ja és ha olvassa a gyakorit és magára ismer itt, akkor peched van. Bocsi ezt nem hagyhattam ki :)
2015. febr. 25. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

"Mond hogy nem tudsz

elszámolni 10-ig japánul hogy is van ez?

Vagy hogy mondják, hogy hol a pénz

kínaiul ? stb"

Alapból is sírtam a válaszokon, de ez kibuktatott:D

2015. febr. 25. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

Úristen ennyi hülyét egy helyen:)))Most komolyan!Aki itt belinkelte a tetkókat a googleból,annak a fele zenész.Pezsgőt iszik,meg bőrdzsekibe jár,meg ilyen hülyeségek de komolyan ez valami vicc.Akkor az összes ember,akinek sok tetkója van,az már gyanús,sőt ha melléje még bördzsekije is van,sőt néha pezsgőt iszikakkor tuti az!:D

Komolyan ennyi begyepesedett hülyét...

2015. febr. 26. 12:30
 17/17 anonim ***** válasza:
4%

Tipikus egy maffiózónál, hogy kigyúrt testépítőkkel jár, akik tele vannak tetkóval. Ha a barátai közt vagy a telefonba azt hallod, hogy tegyétek hidegre ezt vagy tegyétek el lábalól azt, kinyírtátok-e amazt, akkor tutira maffiózó.

Sok maffiózónak pénzmosoda cége van. Kérdezz rá a cége nevére és néz utána neten, nem-e feketelisáts vagy van-e NAV feketelistán adótartozása, mert akkor maffiózó.

De a sötét napszemüveg meg drága szivar az egyértelműen a maffiózók jele és ha dpemant, ganxta zoleet vagy ilyen amcsi rapet hallgat ezek együttléte is gyanús.

2015. febr. 26. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!