Hogyan lehet felismerni egy maffiózót?
Aggódok a lányom miatt.
Van neki egy orosz udvarlója, majdnem egyidősek,(22). Rendesnek tűnik a fiú, vigyáz rá, biztonságban érzi magát vele, de néha olyan furcsa.
Elég sok pénzük van, több ingatlanjuk is van Budapesten.Oroszországban több üzletük is van.
A pénzt elég felelőtlenül szórja.
Persze, mi sem vagyunk koldusszegények, de ez a fajta rongyrázás azért idegen tőlünk.
Lehet, hogy én vagyok a paranoiás vagyok, de nem lehetséges, hogy a fiúnak maffiózó a családja?
"Csúnyán káromkodik és obszcén szavakat használ. Gyakran iszik alkoholt és fekete bőrdzsekiben jár és van napszemüvege"
Jézusom! Én egy maffiózó vagyok!
Pl ezek [link]
közös ismertető jegyeket találj rajtuk [link]
van-e rajta ilyen tetkó
Nézd meg jól a tetkókat és egy közömbös beszélgetésben kérdezz rá, hogy tagja-e a Cosa nostrának vagy ilyen maffia szervezeteknek. Tasnádi, portik embere-e ilyesmi, hátha beugrik, ha igen akkor mond csak vicceltél, de tudni fogod hogy maffiózó.
Ő nem tetovált és átlagos testalkatú.
Viszont, német gyártmányú autót használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!