Be tartja-e a FIDESZ az ígéretét, hogy 40 év munkaviszony után elengedi a nőket nyugdíjba? Egy ismerősnek a képébe mosolygott a főnöke, mikor azt kérdezte, korengedménnyel elmehet-e nyugdíjba 57 évesen,42 év munka után. Csak a fidesz-remény maradt.
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 11:27
11/14 anonim válasza:
1. válaszoló, egyáltalán nincs igazad! Kíváncsi lennék, te mit csinálnál, ha ledolgoztál volna 40 évet és még mindig nem mehetsz nyugdíjba, ja vagy lehet, hogy te ülsz egy kényelmes irodába, és mondjuk nem egy öregek otthonába dolgozol és látod el a sok öreget, akiket fürdetni kell és tisztába tenni. Ha ilyen munkát kéne csinálnod, nem tudom te, hogy reagálnál.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom kik írtak itt eddig,de szerintem egyiknek sincs negyven év munkaviszonya,mert akkor nem írnának ilyen hülyeségeket.Én remélem mindenki elmehet ennyi szolgálati idő után nyugdíjba,mert a mai nyugdijas nőknek a tízszázalékának van ennyi ledolgozott éve.Aki azt mondja,hogy bárkinek is ez ártalmára lenne,az egy tökfej!
13/14 anonim válasza:
A szüleimnek már megvan a 40éves munkaviszonya és szegénykék alig várják már, hogy végre nyugdíjba mehessenek.És szerintem igazán megérdemelnék már, hogy végre ne a sok mocskos cigány ingyenélőt tartsák el.És ezt mindenkinek támogatni kellene.Ők már kidolgozták a belüket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!