Miért abból indulnak ki az emberek hogy jót akar a hatalom?
Figyelt kérdés
Itt a liberalizmusra gondolok. Abból indulnak ki hogy jót akarnak pedig nem. Egyértelmü hogy ingyen nem adnak semmit. Hogyha eltörl a határokat akkor nem világbékét hanem ellenõrzött hatalmat szereznek határoktól függetlenül. Mint ahogy george lukas is megcsinálta a star wars filmekben egyensúlyt hoznak csak éppen nem jó értelemben.2015. febr. 11. 12:07
11/16 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy a német gazdaság német bankok például deutche bank nagyon erõsek nem mellesleg központi europai bakot akarnak akárcsak az imf tudom az nem errevan viszont hasonlót akarnak. A kis bankoknak persze hogy esélyük sincs hiszen a monopol helyzet a diktatúra alapköve. Szerintem egy eu bankot fognak csinálni.
2015. febr. 11. 15:09
12/16 schocko válasza:
A Sparkasse az egyik legerősebb bank, mindenesetre biztos annak van legtöbb ügyfele, s pont az zárja be fiókjait...
13/16 anonim válasza:
"Dart sidius hozott egyensúlyt amikor megöletett vader anakin segítségével minden jedit."
Rosszul ismered a sztorit.
Vader akkor állította helyre az egyensúlyt, amikor megölte Sidious-t.
Olvasd el a Jedi visszatér végét.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem érdekel én így értelmeztem meg obivan ezt mondta. Viszont német nagy bank csõdöt jelent azt nem tudom hova rakni. Ugyanis a legtöbb multicég kötòdik valami nagy bankhoz. A német cégek meg erõsek a legerõsebbek közt európában ezért belviszálynak gondolom. Lehet hogy újítás lesz mert neten még egyszrübb követni ki mit csinál.
2015. febr. 11. 21:16
15/16 schocko válasza:
Nem csődbe megy a bank, csak kénytelen jónéhány fiókot bezárni, hogy gazdaságosabban működhessen...
16/16 anonim válasza:
Mert amúgy tényleg jót akar. csak ezt a célt általában megelőzi az hogy a honatyák elsősorban maguknak akarnak jót, a nép csak másodrangú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!