Az USA a cuckold társadalomnak köszönhette a múlt évszázadban befutott gazdasági sikerét?
Ugye volt a férj, aki reggeltől-estig dolgozott.
Azt hazavárta a felesége, meleg étel, szex aztán mehetett aludni, minden tip-top volt, másnap jól tudott teljesíteni a munkahelyén.
De hogy az asszonyi boldog és kiegyensúlyozott legyen volt a bika/szerető, aki rendszeresen helyretette az asszonyt.
Ha ez nem lett volna meg az asszony frusztrált lett volna, nem lett volna vacsora, se szex, ami csak a férfiról szól meg stb.
Így a férfi is feszült lett volna másnap és csökkent volna a munkakedve, a teljesítménye.
Most sokan ezt viccnek veszik fel, de nem egyszer olvastam már hasonló levezetést neves közgazdászoktól, ahol ilyen látszólag nevetséges dolgoknak volt köszönhető a siker.
Ezt se én találtam ki mielőtt jönne a gyanú, érdekel a vélemény, illetve hasonló következtetések.
"tegnap 14:25"
Ki az idézett szerző?
Azért ez így ebben a formában meredek.
Biztos van olyan férfi, akire ez igaz, de azért egy társadalom minden tagjára ráhúzni nem kellene.
Kérdező, íme néhány témába vágó weboldal:
www.cuckoldplace.com
www.cuckoldsforum.com
Valóban népszerű ez a felállás, de főleg azért mert a férfiakat izgatja ha feleségük egy valódi "hotwife" aki más férfiaknak is bejön, flörtölget, más férfiakkal lefekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!