Ez miért nem számít diszkriminációnak?
bankszámla: a nemzetközi utalás drága és körülményes. nem fogják a kedvedért átírni a céges programot.
dombornyomott kártya: kb. egy hónappal ezelöttig én is úgy tudtam, hogy csak azzal lehet a neten fizetni. aztán a bankom felvilágosított, hogy ez már jó régóta nem így van. úgy kérdezz utána, hogy a neten akarsz fizetni, majdnem biztos vagyok benne, hogy van rá megoldás, nem kell dombornyomott kártya.
egyébként meg, ha annyira nagyon rossz, gyere haza. a könnyem is kicsordul, úgy vérzik érted a szívem...
Ha külföldi állampolgár lennél és itt dolgoznál, ugyanez menne. Minden dologhoz kell állandó lakcím és tudod miért? Mert például ha te a bankodnál valami tartozást halmozol fel, akkor be tudják rajtad hajtani. Ha külföldön laksz, akkor ez nem menne.
Csodálom, hogy dolgozhatsz egyáltalán osztrák lakcím nélkül.
A dolgot úgy kell kezdeni, hogy előbb tájékozódunk a feltételekről, aztán cselekszünk, nem fordítva. Nem kötelező oda járni, ahogy itt se kötelező elfogadni a kicseszést. Sőt, itthon még jobban képben vagy, ami előny.
Igen, diszkrimináció! Csak tudod, a diszkrimináció két okból keletkezik. 1. ha valaki torz, perverz gondolatvilággal rendelkezik. 2. ha valaki másképp már nem tudja elhárítani a nyakába szakadó lejmolást.
Néha a kettő keveredhet is.
És elárulnád, h melyik áll fenn jelen esetben?
Mert ha ott dolgozik, adózik akkor már miért ne lenne jogos a felháborodása, hogy az osztrák az adót levonja, de segélyt meg nem adna?
Elég szánalmas egy gondolkodásmód, mi lenne szegény cigányokkal az osztrákoknál???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!