Cigányoknak külön ország? Hol lenne ideális?
mért kell állandóan gyűlölködni?
egyáltalán nem kéne általánosítani.is .sajnos vannak akik tényleg bűnözésből élnek és emiatt lenézik a többi romát is.pedig tényleg vannak tisztességes romák is.
nézzetek körül mintha a magyarok olyan tökéletesek lennének....
Ha nem tetszik h ilyenek a "parasztok", akkor húzzál el innen:D
Amúgy meg akivel annyira jót tett egy cigány család....
Nm kell velük szimpatizálni? én nem szólnák hozzájuk,de hát jönnek ők maguktól, lopnak, csalnak, rabolnak....
Aki a "gyűlölködés" ellen van nyílvánvalóan vagy cigány, vagy hülye, vagy csak szimplán gyenge jellemű, önbizalomhiányos söpredék. Egyszerűen nem tudom felfogni mi miért tartozunk a cigányoknak bármivel is, amelett hogy folyamatosan terrorizálják a fehéreket(nem csak Magyarországon) és még mi fizetünk nekik, egyesek még védik is őket. Pofám leszakad. Egyébként a rendes cigányokat nem fenyegeti semmiféle veszély, pl a segélyrendszer se érintené őket annyira(akárcsak a tisztességesen dolgozó magyarokat), mint a nemdolgozó, koszos, bünöző cigányokat(elenyésző számú magyarokat).
Egyébként ő a kedvenc antifasisztám, akire minden antifa felnézhet: http://www.youtube.com/watch?v=G1ECtQImPEA
Süt róla hogy gyerekkorában szétverték a cigányok és így próbál benyalni(higgyétek el működik, kipróbáltam már én is a nyalizást kis gyerekkoromban).
Egy olyan országba, ahol a lopásért kézlevágás jár, a gyilkosságért meg nyilvános megkövezés, mert én emberbarát vagyok.
A holdra neeee, azt tartsuk tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!