Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarország...

Szerintetek Magyarország lehetne a világ egyik legjobb országa?

Figyelt kérdés
Ha jó vezetés lenne?
2015. jan. 26. 20:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
36%
még van 3 évem, de már valamennyire tudok, angolul meg jól. de nem ezzel kéne foglalkozni, hanem azzal, hogy védd az elcseszett országod
2015. jan. 26. 21:33
 32/44 A kérdező kommentje:
Ezen jót röhögtem... Tudod sok ismerősöm mondta már ezt, hogy ő ide meg ide fog kiköltözni, aztán nem lett belőle semmi. Beszélni könnyű, inkább cselekedj.
2015. jan. 26. 21:34
 33/44 anonim ***** válasza:
72%

Mindenütt jó, de legjobb otthon.

Nem elköltözni kell, hanem az otthont kell még otthonosabbá tenni.

2015. jan. 26. 21:45
 34/44 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, Norvégiában mi a jó?

Igen, az a leggazdagabb ország jelenleg, milliós fizetések, tehát jól meglehet élni, szép környezet, szép táj, de rohadt unalmas városok és szerintem egy idő után megunja az ember, főleg azok a norvég emberek se szimpatikusak nekem, meg elég hülyén néznek ki, de már ellepték a muszlimok, legalábbis lepik el.

Ezen jót nevettem:D

Szerinted a jólétet meglehet unni,mert unalmas,inkább hazajönnek az emberek nyomorogni,mert itthon többet süt a nap.

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?:D

Ezeket a helyeken a rezsi szinten ingyen van,és még szociális segélyből sem halsz éhen.

Itthon meg munkával sem tudod kifeieztni a rezsit.

2015. jan. 26. 21:55
 35/44 A kérdező kommentje:
Nekem élt kint Norvégiában ismerősöm, hazajött, nem szerette... Addig ne mondj véleményt kedves utolsó, amíg saját magad nem tapasztalod meg hogy milyen ott élni!
2015. jan. 26. 22:00
 36/44 anonim ***** válasza:

és neked mit jelent az,hogy 'tenni az országért' ?

halál komolyan kérdezem.konkrét példát írj légyszíves.

2015. jan. 26. 22:02
 37/44 A kérdező kommentje:

Hol írtam azt hogy "tenni" ? Idézd...

A norvégok kultúrája amúgy is elég színes: https://www.youtube.com/watch?v=x6I87tKUz4k

ahogy a miénk is.

2015. jan. 26. 22:05
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Kin múlik az, hogy milyen a vezetés? Az embereken.
2015. jan. 26. 22:21
 39/44 Körmendi Mátyás ***** válasza:
36%

"Szerinted a jólétet meglehet unni,mert unalmas,inkább hazajönnek az emberek nyomorogni,mert itthon többet süt a nap.

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?:D"

De, biztos lehetsz benne, hogy teljesen komolyan gondolja. :)

A másik kedvencem, amikor bizonygatják, hogy Magyarország mekkora jó hely, mert 10-ből 8 ember le akar innen lépni, de végül mégsem mennek el.

Mert hát már alapból nem az számít, hogy szinte mindenki utál itt élni, hanem az, hogy végül nem mennek el. :D

2015. jan. 26. 22:34
 40/44 A kérdező kommentje:
Nem a jólétről van itt szó.
2015. jan. 26. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!