Szerintetek Magyarország lehetne a világ egyik legjobb országa?
Mindenütt jó, de legjobb otthon.
Nem elköltözni kell, hanem az otthont kell még otthonosabbá tenni.
Kedves utolsó, Norvégiában mi a jó?
Igen, az a leggazdagabb ország jelenleg, milliós fizetések, tehát jól meglehet élni, szép környezet, szép táj, de rohadt unalmas városok és szerintem egy idő után megunja az ember, főleg azok a norvég emberek se szimpatikusak nekem, meg elég hülyén néznek ki, de már ellepték a muszlimok, legalábbis lepik el.
Ezen jót nevettem:D
Szerinted a jólétet meglehet unni,mert unalmas,inkább hazajönnek az emberek nyomorogni,mert itthon többet süt a nap.
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?:D
Ezeket a helyeken a rezsi szinten ingyen van,és még szociális segélyből sem halsz éhen.
Itthon meg munkával sem tudod kifeieztni a rezsit.
és neked mit jelent az,hogy 'tenni az országért' ?
halál komolyan kérdezem.konkrét példát írj légyszíves.
Hol írtam azt hogy "tenni" ? Idézd...
A norvégok kultúrája amúgy is elég színes: https://www.youtube.com/watch?v=x6I87tKUz4k
ahogy a miénk is.
"Szerinted a jólétet meglehet unni,mert unalmas,inkább hazajönnek az emberek nyomorogni,mert itthon többet süt a nap.
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?:D"
De, biztos lehetsz benne, hogy teljesen komolyan gondolja. :)
A másik kedvencem, amikor bizonygatják, hogy Magyarország mekkora jó hely, mert 10-ből 8 ember le akar innen lépni, de végül mégsem mennek el.
Mert hát már alapból nem az számít, hogy szinte mindenki utál itt élni, hanem az, hogy végül nem mennek el. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!