Szerintetek Magyarország lehetne a világ egyik legjobb országa?
Te minek neveznéd azt a helyet,ahol az átlagfizetésből semmire nemhogy haladni nem lehet.
De még a számlákat sem lehet kifizetni.
50-100 év és afrikai bevándorlók fognak ide jönni,mert a magyarok vagy elmennek vagy nem vállalnak gyereket.
Ez a nép ki fog halni.
Kedves utolsó, Norvégiában mi a jó?
Igen, az a leggazdagabb ország jelenleg, milliós fizetések, tehát jól meglehet élni, szép környezet, szép táj, de rohadt unalmas városok és szerintem egy idő után megunja az ember, főleg azok a norvég emberek se szimpatikusak nekem, meg elég hülyén néznek ki, de már ellepték a muszlimok, legalábbis lepik el.
Ausztráliában már fehér embert alig látsz.
Szerintem hamar megunnád azt is.
Mindig jó idő van, nincs tél, nincs hó, mostanában elég sok természeti katasztrófa van, és a bevándorlók okoznak galibát (legutóbb Sydneyben, vagy Brisbaneben akkora vihar volt, hogy egy csomó kárt csinált).
Ráadásul Ausztráliában 1-2 év mire megkapod a letelepedési engedélyt, Norvégiába is nehéz mert nem EU-s tag, ráadásul rengeteg pénzbe kerül, és még sorolhatnám a hátrányait...
Svédországot és a többi ilyen jónak tartott országról se higgyétek ám el, hogy ott jobb élni.
Vannak külföldi ismerőseim, akik fejlettebb országokból költöztek ide, és Magyarországot sokkal jobbnak találták (természetesen ezek nyugdíjasok, és az ő fizetésükkel itt hawaii van). Például Hollandiában mindenki rohan, alig van magánszféra, ráadásul nagy a nyomor, kicsi ország, nincsenek erdők, állandóan szar az idő és még sorolhatnám. Persze ezt egy turista nem látja, de akik ide jönnek ők sem látnak bele az itteni életbe.
Tudod miért nincsenek itt nálunk a bevándorlóid, akiktől mániákusan rettegsz?
Mert annyira elcseszett hely vagyunk, hogy nem akarnak ide jönni.
A nyugat-európai országokban pedig lassan szigorítják majd a bevándorlást és ez a probléma is meg lesz oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!