Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Külföldön is utálják a hazájukat?

Külföldön is utálják a hazájukat?

Figyelt kérdés

Pl. itt Európában.

Megkérdezel egy magyar fiatalembert, vagy idősebbet, többsége szívesen elmenne és elköltözne az országból és mindig szídják a hazájukat.

A külföldiek is ilyenek, vagy azok szeretik ahol laknak?

2015. jan. 22. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
9: Ahhoz, hogy én szeressek itt élni, nem lenne elég a pénz. A magyar mentalitásnak is radikálisan meg kéne változnia.
2015. jan. 22. 23:52
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
"Én nem utálom. Nem dolgozhat mindenki külföldön. Mehetnék én is de nem akarok." - ez a sablonszöveg arra hogy 1: idegen nyelvet nem beszélek, 2: még ha beszélnék is, akkor se mernék belevágni
2015. jan. 24. 07:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert mindenki aki tud idegennyelvet és van kicsi bátorsága elmegy külföldre...mekkora hülyeség. A logikád szerint csak beszari nyelvészek vannak az országban. Eléggé buta gondolkodásmódot sajátítottál el (vagy csak simán vele születtél).
2015. febr. 1. 19:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Utolsónak nyilván fáj az igazság.

Csak tudod az a helyzet hogy nagyon sok olyan ember van akire ráillik a leírás. Ismerõseim között is vannak olyanok. Elismerem, lehet furcsa gondolkodásmóddal születtem, de legalább a hazámat nem utálom.

Igaz most jelenleg nem Magyarországon élek, de vissza fogok menni egyszer.

2015. febr. 2. 08:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem fáj az igazság, csak hát buta az állításod. Én sok embert ismerek aki bizony megállná a helyét külföldön is, de egyszerűen meg vannak elégedve az itteni helyzetükkel. Nem feltétlenül a nagy hazaszeretet miatt nem mennek el (habár a te hazaszeretetedből sem kérnék) hanem csak mert annyira jók abban amit csinálnak, hogy itthon is fizetnek nekik eleget.

Csak mert te elmentél nem azt jelenti, hogy mindenki el szeretne menni, csak te annyira vagány vagy, hogy volt bátorságod lépni. Örülök meg minden, de nem osztom a véleményed. Ne érezd magad felsőbbrendűnek csak mert te elmentél.

2015. febr. 2. 22:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Mikor és hol mondtam azt hogy mindenki el szeretne menni az országból?

A sablonszöveg dolog az azokra vonatkozik akik megfelelnek a kritériumoknak. Azaz kézzel-lábbal menne külföldre, de vagy nyelvet nem tud, vagy tud de mégse mer nekivágni. Ismerek én is olyat aki meg van elégedve a Magyar fizetéssel, mert 200-300 ezer üti a markát egy hónapban, persze nem is az olyanok mennek ám külföldre.

Olyat is ismerek aki már 6 ève fújja az indulót, hogy megy Németországba a rokonokhoz, szállás, munka intézve volna. Csak a nyelv ami nem megy. Ötödik éve vagyok külföldön, a nyelvet nem iskolában tanultam, hanem gyakorlatban idekint. Vagányságnak köze nem volt hozzá, csak kitartás. Felsõbbrendūnek megint csak nem mondanám magamat, inkább visszahúzódó tipus vagyok.

2015. febr. 3. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!