Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Külföldön is utálják a hazájukat?

Külföldön is utálják a hazájukat?

Figyelt kérdés

Pl. itt Európában.

Megkérdezel egy magyar fiatalembert, vagy idősebbet, többsége szívesen elmenne és elköltözne az országból és mindig szídják a hazájukat.

A külföldiek is ilyenek, vagy azok szeretik ahol laknak?

2015. jan. 22. 18:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
Egyáltalán nem mondja ezt a többség, csak tele vannak a netes portálok munkanélküli nyavalygókkal.
2015. jan. 22. 18:06
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
Nálunk a legkisebb a kivándorlás az egész volt kommunista világban. Ha olyan szar lenne, már itthagyta volna a többség.
2015. jan. 22. 18:07
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem. A külföldiek - főleg nyugaton - nagyon szeretik általában a hazájukat. Ezért is képesek áldozatokat hozni érte és ezért állnak úgy, ahogy. Itthon meg ha valaki áldozatot is hozna, a felsőbb szinteken úgyis szabotálnák az egészet, vagy simán ellopnák.

1: Hát, azért nem. Sok dolgozónak is elege van ebből az országból. Szerintem az itteni lakosok úgy 60%-a nagyon szívesen elhúzna ebből az országból.

2015. jan. 22. 18:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább 90%-a.
2015. jan. 22. 18:14
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Vannak ott is, igen.

Viszont, a volt komcsi országok közül egyedül Magyarországon van ez a furcsa helyzet, hogy "utálom az országomat".

A lengyelek, horvátok ,de még a románok is egészen mások.

2015. jan. 22. 18:22
 6/16 anonim ***** válasza:
4: Azért nem akartam ekkora arányt írni, mert sok a nyugdíjas és ők szerintem rohadtul jól érzik magukat itthon.
2015. jan. 22. 18:25
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Én nem utálom. Nem dolgozhat mindenki külföldön. Mehetnék én is de nem akarok.
2015. jan. 22. 18:28
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire nem mint itthon a sok "magyar liberális" elsősorban.
2015. jan. 22. 19:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Persze ha normális megélhetés lenne itt hirtelen mindenki nagy hazaszerető lenne...
2015. jan. 22. 19:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a teljesen alkalmatlan kormányt meg a hazát szidni két különböző dolog.

Amúgy keleten eléggé jellemző a nyugatra vándorlás. Pl: a lengyelek főleg Németországba meg Angliába, a Románok meg Olaszországba mennek.

2015. jan. 22. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!