Gázpisztolyt szeretnék venni. A Fég/keserű PA-63-at
néztem meg a Röhm rg96-ot. Szerintetek melyiket vegyem?
És miért?
Tökmindegy...ha használni merészeled (akár jogosan, akár jogtalanul), úgyis elveszik.
2010. febr. 6. 17:05
egyiket se ha használnod kell úgyis te leszel a hibás
2010. febr. 6. 17:06
ÖNVÉDELEMRE CSAK GÁZREVOLVERT! Azért írom nagybetűvel, mert kőbe vésni gépen keresztül nem tudom, se vörös betűkkel leírni. Más szóba sem jöhet.
Ha dísznek kell, akkor a PA-63. Valaha éles volt, a magyar fegyvertörténelem része, amíg az RG-96 csak egy tucattermék. Plussz az RG-96, ugye spiáter, míg a PA-63 acél-alu, úgyhogy kicsit tovább fogja bírni.
2010. febr. 6. 17:16
gumilövedékest vegyél, azon belül is a röhm-öt. látam már pár gázpisztolyos "lövöldözést" de az vicc volt h 20 méterekről lőtték egymást halál nyugodtan. :D viszont egy 15mmes gumi ha lábon kapja az egyiket akkor egyből elhúznak a francba mert olyan erős h nem lehet levágni hirtelen h éles volt e. igaz csak 5 méteren belülről lehet eltalálni ember alakot, de akkor is jobb.
2010. febr. 6. 17:23
5/17 A kérdező kommentje:
emberek nem önvédelemre kell. Csak játékra. Akkor rg96 vagy Pa63?
ha játékra akkor viszont General Electric XM214 -t ajánlom
2010. febr. 6. 17:49
7/17 A kérdező kommentje:
marha vicces vagy. PA-63 vagy RG96? És miért?
17:16 vagyok. Már elmondtam, hogy PA-63, és miért, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen f*sza kis fegyver a gázkonverzió. Mondom az "igazi", mert valaha éles volt, hozzá képest az RG96 csak egy gagyi játék. Plussz ugye a történelmi érték.
Szóval PA-63, PA-63, PA-63!
2010. febr. 6. 18:23
9/17 A kérdező kommentje:
nem túl kicsi a PA-63 markolata? És nem kevés szted az a 7 töltény?
Játszani nem elég? Ráadásul mondom, lesz egy igazi PA-63-ad, az nem elég nagy előny a Röhmmel szemben? Nem győzöm eléggé hangsúlyozni. Ráadásul szerintem ha most veszed meg, halálod napjáig jó lesz, mert acél-alumínium, és eredetileg éles lőszerhez tervezték. Higgy nekem.
2010. febr. 6. 21:42
Kapcsolódó kérdések: