A párizsi merénylettel kapcsolatban miért nem gondolkodnak el?
A párizsi merénylet nem véletlenül történt.
Az az újság már már uszító, gyűlöletkeltő jelleggel közölt cikkeket mások vallásáról.Ezzel nagyon csúnyán megalázta őket.
Fel kellene fogni, hogy a szólás és véleményszabadság csak addig terjedhet, míg másokat nem sértünk meg vele.
Ha ez másként lenne, akkor azt már anarchiának is neveznénk.
Azaz újság pedig rendesen sértegetett embereket vallásuk alapján.
Az pedig nem kifogás, hogy többféle vallást is kigúnyolt.
Mivel a vallások és az emberek sem egyformák, mindenki másként reagálja le ezeket a sértegetéseket.
Valaki figyelmen kívül hagyja, valaki káromkodik egyet, de vannak, akiknek a reakciója erőszakos és agresszív.
10#
Én a terroristákra értettem, hogy ki kell irtani őket.
re#11. szabad másokat megsérteni, kedves rohadtbunkóbaromállattya 11-es.
Kérdés? hogy ettől mi lesz jobb?
Mi az oka annak, hogy a karikatúrák nagy részén bomba, fegyver szerepel?
Azt nem parodizálják ki, hogy imádkoznak a mecsetben, vagy önkéntes betegápolást végeznek egy táborban.
Érted már?
Ha az iszlámok, zsidók, hinduk, buddhisták, taoisták, maoisták, kommunisták, bartosisták úgy gondolják, hogy az újság nem megfelelő tartalmat közöl, megvannak a megfelelő jogi lépések, amiket meg lehet, és meg is kell tenni.
De az, hogy valami afrikai / ázsiai féreg Európában európai embereket öl, azt semmi szín alatt nem lehet elfogadni. Minden erővel fel kell lépni a terrorizmus ellen. Akár a legdurvább módszerekkel is. Elég volt, nem kérünk több vallási fanatikus marhát a saját hazánkban.
Elnézést, 12., félreértettem a hozzászólásodat.
Visszavonom az enyémet, ne haragudj! :)
26#
Semmi baj, néha velem is megesik, hogy félreértek valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!