Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha Orbán bőrében lennétek ti...

Ha Orbán bőrében lennétek ti jobban kormányoznátok az országot?

Figyelt kérdés

Én a minap elgondolkodtam ezen (mivel minden második ember jobban tud mindent mint a politikusok, mint a fociban a szurkolók) és az én válaszom nemleges. Egyszerűen nem lehet úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen. Hiába van demokrácia, a többség akarata teljesül, a kisebbség (beleérve azokat akik nem szavaztak de most mindent kritizálnak) pedig diktátornak fog nevezni mivel az ők akaratukat nem tudom teljesíteni. A nyugat sem könnyíti meg a helyzetet, amíg nyalsz nekik és csinálod amit mondanak addig minden rendben, azonban ha visszaszólsz nekik akkor ellenpolitikát folytatnak ellened.

Szerintem nagyobb megértés kéne az emberek részéről is. Fel kéne hagyni az állandó okoskodással és azzal, hogy mindig mindenben a politikusok (akik természetesen nem fehér báránykák) a hibások.

2015. jan. 1. 15:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%

"Szerintem nagyobb megértés kéne az emberek részéről is."

Majd ha lesz olyan tolvaj aki egy vállrándítással elintézi ha tőle lopnak, akkor majd megértem őket. Addig engedd meg hogy bosszantson hogy két évtizede akárki kerül kormányra, csak a szétlopással van elfoglalva. A mostani kormány mindenkit überel benne. Ezen mit értsünk meg?

2015. jan. 1. 15:20
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Mivel, ha nem felelne meg azoknak az embereknek, akik őt támogatják, akkor mindent megtennének, hogy ellehetlenítsék, és akkor jönne a leváltása a párton belül... sajnos ez a problémája a magyar politikának
2015. jan. 1. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:
60%

Most őszintén, szerinted ki kényszeríti arra a Fidesz vezetőit és tagjait, hogy lopjanak?

Vagy még tovább megyek, az MSZP tagjait is ki kényszerítette a lopásokra annak idején?

És előtte megint a Fideszt? Azelőtt megint az MSZP-t?

Azelőtt az MDF-et?

Ez az ő egyéni, szuverén döntésük. Lopnak, mert romlott emberekről van szó. Mi pedig hülyék vagyunk, mert tűrünk. Sőt, egy rakás ember egyenesen még szent dolognak is tartja, hogy a kedvenc pártja lophat és nem a gonosz, ellenséges párt, amit annyira utál.

2015. jan. 1. 15:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
ja, az előzőt úgy értettem (mivel sokan úgy sem értik, miről beszélek), hogy a támogatók alatt nem az átlagemberekről van szó, hanem arról a körről, akik kapják a nagy pénzeket, vállalkozásokat, mindent.
2015. jan. 1. 15:29
 5/14 A kérdező kommentje:

A kérdésre válaszoljatok és ne csak mondja mindenki a magáét...aki így tett annak köszönöm. Gondoljatok bele és érveljetek, ne csak vádaskodjatok.

Köszönöm.

2015. jan. 1. 15:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen, én jobban csinálnám.

Ha tudsz mondani öt darab helyes döntést az elmúlt 5 évből, akkor visszavonom.

2015. jan. 1. 15:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Kedves #6, mi lenne a te következő lépésed? Visszanézve könnyebb fellelni a hibát ezért nem erőst érdekel, hogy mit tettél volna másképp...inkább az érdekel, hogy ha a helyében lennél most mi lenne az első dolgod?
2015. jan. 1. 15:35
 8/14 A kérdező kommentje:
#2...én is pont erről beszélek. Nem lehet mindenkinek eleget tenni.
2015. jan. 1. 15:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Én bevallom, nem csinálnám jobban, viszont nem is vagyok politikus.

Elvárható lenne, hogy akik az országot irányítják, legalább minimális szinten konyítsanak a dolgokhoz, és szakemberek legyenek, nem pedig bűnözők.

"Hiába van demokrácia, a többség akarata teljesül"

Hát ezen jót röhögtem...az ország 1/4-ede tudtommal nem a többség.

"Fel kéne hagyni az állandó okoskodással és azzal, hogy mindig mindenben a politikusok (akik természetesen nem fehér báránykák) a hibások."

Hát ne b..ssza már meg, ha ők hozzák a szar döntéseket, akkor nehogy már ne szólaljon fel ellene az ember. Jó hogy nem egyenesen azt várod hogy dicsérve legyenek....

2015. jan. 1. 15:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De remélem lenne annyi jozan eszem, BECSÜLETESSÉGEM, hogy LEMONDJAK!!!!!!!!! Töle is csak ennyit várnánk el.
2015. jan. 1. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!