Miért van ilyen sok paranoiás ember mostanában?
kommunistákat, nácikat, liberálisokat, zsidókat, szocikat, stb...
én nem szoktam senkit se illetni ezekkel a szavakkal. sajnos el kell fogadni, hogy az emberek 80%-a képtelen önállóan gondolkodni.
12:31 lol ez mekkora f*szság!:D
Nincs annyira sok iylen ember, csak az ő véleményük a legszélsőségesebb, ezért a leghangosabb. Ilyenek mindig vannak, ugyanúgy elvakult MSZP-sek mint elvakult Fideszesek, ennyi az egész.
Kérdező, azokra gondolsz, akik ha kikötődik a cipőfűzőjük, vagy nem süt a nap, azt is zsidó világöszeesküvésre fogják?
Sok csőlátású balféknek kell az ellenségkép.
Érdekes, hogy bár lepontoztatok, és nem értetek velem egyet, választ mégsem tudtok adni a kérdezőnek. Fáj az igazság, tudom :D
(első voltam)
"Miért van ilyen sok paranoiás ember mostanában?"
Miért lenne?.. Ezen nem igazán lehet vitatkozni, mert sehova nem jutunk.. Enyni erővel én si kijelentem, hogy nicns sok paranoiás ember, tessék lehet vitatkozni, különben sügérek vagytok...
"Kérdező, azokra gondolsz, akik ha kikötődik a cipőfűzőjük, vagy nem süt a nap, azt is zsidó világöszeesküvésre fogják?
Sok csőlátású balféknek kell az ellenségkép."
nem, nem CSAK azokra gondol. minden párt szimpatizánsai között vannak gyűlölködők, legyen szó jobbikról fideszről mszp, stb... csak az egyik zsidózik a másik kommunistázik, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!