Mikor látják be nyugaton, hogy Orbánnak igaza volt?
Annak ellenére hogy a Nyugat hanyatlik épp most viszik csődbe az Orbán által méltatott orosz gazdaságot, ami a fidesznek köszönhetően magával rántja a magyar gazdaságot is. Vagy olyan nagy eredmény hogy az euró 3 nap alatt 10 forintot erősödött, a dollár pedig rekordszinten van?
Orbán meg csak a haverjainak nyújt segítő kezet, miközben a lábával tiporja el a népet.
LOL
Mi nyújtunk segítő kezet a bajba jutott nyugatnak... Nem is tudom, hogy ez volt-e a jobb, vagy a szöveg Kína eleganciájáról. Te úgy nagyon kb tisztában vagy, hogy melyik országról beszélsz? Elegancia...
De ez volt a kedvenc részem: "Közeleg a végítélet"
!!!!!!!!!!!!!!
VÉGÍTÉLET!!!!!
Nem állunk meg ám ott, hogy a világgazdaság változik. Jön a VÉGÍTÉLET! Ha nem tér meg a nyugat, Isten kénköves esővel a pokolra küldi őket, ugye?
Na, szerintem menj nézd a falat, az pont illik a szellemi szintedhez.
A nyugat hanyatlik, hogy egyre több honfitársunk megy ki oda végérvényesen letelepedni.
A hazai gazdaság úgy szárnyal, hogy egyre több különadót vetnek ki ránk.
Szerintem gondolkodj el ezeken.
"A nyugat hanyatlik"
De azám! Én is katasztrófa turista vagyok Londonban. Úgy sokkolt az itteni 5x-ös fizetésem, hogy nem tértem magamhoz, így nem tudok még hazamenni eme szenvedésből a virágzó magyar gazdaságba.
Miniszterelnök úr, nem kéne már lefeküdni?
Vagy legalább emelni a gyógyszeradagot?
Persze... Hanyatlik... Csak ez inverz hanyatlás...
Egyébként ez a mese már unalmas... Egyébként meg ne örülj neki, mert ha buknak, akkor rántanak minket is... Még jó hogy nyugaton a megfelelő emberek ülnek a megfelelő helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!