Nyugaton ezt is elfogadják? Így viselkednek ott is?
Láttam most az előbb pár képet a Prideról, h "Nemzeti Érzelmű Fa***sz***ók", akkor a Árpád sávos Nagy-Magyarország kép közepén egy pénisz.
Alatta "Adj f****szt" felirat.
Ezekre mi szükség volt, ha ők az elfogadásért küzdenek?
Szerintem így lejáratják a melegek saját magukat(pontosabban, akik ezt csinálták), mert ezt mindennek lehet nevezni csak nem kultúrának.
Semmivel nem jobbak, mint az, aki a másik oldalon hulla részegen fenyegetőzik.
Nem voltam még külföldön, de azok alapján, amit hallok szerintem ott nem csinálják ezt.
A legszomorúbb az egészben, h olvastam kérdéseket, kommenteket és nem h elhatárolódnának az oldalon is kommentelők, hanem még díjazzák ezeket a megnyilvánulásokat és pluszban komolyan azt hiszik, h mennyivel jobbak.
Hát nem.
Sajnos tényleg látszik, h Magyarországon vagyunk:S
Az a baj, h ha nagymagyarok vonultak volna és szintén ki lett volna rakva két hasonló tábla akkor már szintén menne a cirkusz.
Szal légyszives ne!
1.Tudnál nekem mutatni arra bizonyítékot, h minden nemzeti érzelmű el akarja nyomni a melegeket?
Mert ez így elég rasszista.
2.Tehát akkor, ha anyáznak akkor vissza kell anyázni.
Szép....
Szal hol is van a kimutatásod, mert látom szépen figyelmed kívül hagytad.
A többire meg nem is reagálok, mert nevetséges.
Most őszintén, mit vársz olyan emberektől, akik arra gerjednek, hogy más férfiak valagába tolják a brokijukat vagy éppen őket rakják meg így férfi létükre?
Már alapvetően egy ilyen ember hogy lehetne nem elmebajos?
Hát, pont az volt a céljuk, hogy provokáljanak, meg legyen sok ellentüntető.Azért, hogy aztán 3 hónapig azon lovagoljanak ők és a külföldi elvbarátaik, hogy jaj , Magyarország nem csak rasszistaantiszemita , de még homofób gonosz kirekesztő is blablabla
Nem kell felkapni a vizet az ilyen provokációkon.
Mellesleg nyugaton sokkal durvábban is szoktak lenni, teljesen meztelen férfiak, sado bőrszerkós , láncos férfiak, sok kifestett transzi...stb
Nem erről van szó, mert nincs ezzel gond.
Azzal van, h közben kapom ezerrel privátban a quuuurvaanyázós leveleket.
Dübörög ma a kultúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!