Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért csökkennek az üzemanyag...

Trafó1 kérdése:

Miért csökkennek az üzemanyag árak?

Figyelt kérdés
A gazdasági helyzet nem indokol ekkora változást/csökkenést, akkor milyen politikai oka lehet a nagymértékű folyamatos csökkenésnek?
2014. dec. 5. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:
250 ft lenne az ideális .
2014. dec. 5. 08:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Az igaz.

De nem adtál választ a kérdésre.

Kicsit utána olvastam közben, hivatkoznak a Líbiai olajtermelésre ami 4 hónapja még nulla volt most meg 1 millió hordónál tartanak, hivatkoznak a palaolaj kitermelés fejlődésére, a kereslet várhatóan nem nő látványosan.

Ennek fényében tényleg jó lenne egy tartós csökkenés és alacsony ár.

2014. dec. 5. 08:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Szaúd-Arábia mesterségesen alacsonyan tartja most a kőolaj világpiaci árát, valószínűleg azért, mert így segít Oroszországot gyengíteni.
2014. dec. 5. 08:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Szaudiak 85 dolláros hordónkénti árig nem lépnek közbe, 50 dollárnál nem éri meg kitermelni, bár azt szerintem nem érjük meg.
2014. dec. 5. 08:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Az oroszokat szívatják...
2014. dec. 5. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
OV csökkenti az energiaárakat, rezsit. Tudhatnátok! (A többi az mind bla-bla:-))))
2014. dec. 5. 11:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt az orosz szivatást már halottam:-)))
2014. dec. 5. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Hát és ez a valódi ok. Az orosz gazdaság már elég rendesen recseg, pedig még csak néhány hónapja ilyen alacsony az olajár.
2014. dec. 5. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!