Mert Londonban ugye elég kevés az angol... De ha látsz is fehér embert, az általában vagy magyar vagy lengyel (a vicc szerint).
2014. nov. 15. 23:05
2/7 A kérdező kommentje:
Ezzel a válasszal sajnos nem lettem okosabb.
2014. nov. 15. 23:11
3/7 anonim válasza:
Megkérdezi az illetőtől, hogy lengyel-e.
Kiderül, hogy nem.
Akkor már csak magyar lehet, ezért magyarul kér tőle egy sört.
Érted?
2014. nov. 15. 23:18
4/7 A kérdező kommentje:
Jézusom. Szerintem elég egyértelműen tettem fel a kérdést. Politika témában írtam. Tehát még egyszer: Mi az alapja a legyenlországi kivándorlásnak? Ez a kérdés a poén elhangzásakor merült fel bennem, amit gondoltam ide leírok.
2014. nov. 15. 23:20
5/7 anonim válasza:
Márpedig a poén alapja az, amit az #1 írt. Más kérdés, hogy te a kérdésed magyarázatának ötödik sorában rátértél a lengyel demográfiáról szóló kérdésre is. Egyébként csak a szokásos közép/kelet-európai okai vannak a dolognak, ráadásul a lengyelek még négyszer annyian is vannak mint mi, és előbb indult meg a folyamat.
2014. nov. 15. 23:21
6/7 anonim válasza:
2004-ben nagyon magas volt a munkanélküliség Lengyelországban, ami főleg a fiatalokat érintette a legsúlyosabban. Mivel a lengyel fiatalok többsége már a rendszerváltozás után járt iskolába, így az angoltudás alapjai se hiányoztak a külföldi starthoz. De még így is ha a németek és a franciák nem korlátozták volna a szabad munkavállalást akkor jobban eloszlottak volna az EU-ban, de csak a britek engedtek be mindenkit. Röviden ennyi, a lengyelek amúgy is utazgatós népség, a 80-as években is mindenhol ott voltak, akkoriban minden magyar nagyvárosban volt egy lengyel piacnak hívott bazár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.