Idősebb vagyok, mint Magyarország?
Nem nevetségesek ezek az idősebb vagyok, mint Szlovákia pólók?
Ezzel az erővel én is idősebb vagyok, mint Magyarország, hiszen Magyarország (!) csak 2010 óta létezik.
Ezek meg egyenesen undorítóak:
Lerí az értelem azokról, akik ezt csinálták, még a bővített szót sem sikerült helyesen leírniuk.
Most komolyan, miért kell gyűlölködni?
Ilyen alapon "Szlovákia" nem is létezik, mivel a hivatalos neve Szlovák köztársaság :)
"Nem nevetségesek ezek az idősebb vagyok, mint Szlovákia pólók?" Nem. A tények bizony makacs dolgok.
"Ezzel az erővel én is idősebb vagyok, mint Magyarország, hiszen Magyarország (!) csak 2010 óta létezik." Nem az a lényeg, hogy mi az ország neve, hanem az, hogy de facto mióta létezik az adott ország.
"Ezek meg egyenesen undorítóak" Ld. az 1. választ.
"Most komolyan, miért kell gyűlölködni?" A kérdés kiírása előtt ezt te is átgondolhattad volna, mielőtt gyűlölködni kezdtél.
A nevét tekintve igen.
Először:
- Magyar Királyság
- Magyar Köztársaság
- Magyar Népköztársaság
- Magyar Köztársaság
És csak azután Magyarország. Természetesen az államforma köztársaság, de a nevében már nem szerepel, tehát ezzel az erővel...
Nem nevetségesek mivel a sajnáltatott szlovákiád 93-óta létezik önállóan, és maguk felé ferdítik kicsit a történelmet.
Na ezért csinálnak ilyen pólókat pölö.
Szlovákia miniszterelnökeként Tiso már 1939 március 14-én kikiáltotta a független Szlovákiát.
A pittsburgi egyezményben pedig már kikiáltották a szlovákok és a csehek közös államát 1918-ban, szóval...
"Nem nevetségesek mivel a sajnáltatott szlovákiád 93-óta létezik önállóan, és maguk felé ferdítik kicsit a történelmet.
Na ezért csinálnak ilyen pólókat pölö."
Akkor most kezdjek gyártani olyan pólókat, hogy a 4< éves lányom/fiam, idősebb, mint Dél-Szudán?
"Szlovákia miniszterelnökeként Tiso már 1939 március 14-én kikiáltotta a független Szlovákiát." Ha csak 1939 előtt születetteken látnál ilyen pólót, akkor nem zavarna? :) Arról is van adatod, hogy hány ország ismerte el ezt a független Szlovákiát?
"A pittsburgi egyezményben pedig már kikiáltották a szlovákok és a csehek közös államát 1918-ban, szóval..." A kulcsszó a "közös".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!