Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a térkép...

Szerintetek ez a térkép tényleg a jövőt mutatja?

Figyelt kérdés

Szerintem reális.

[link]

2014. okt. 22. 19:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja és hogy a tökömbe kerül át Hollandia Szerbiába?
2014. okt. 22. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Lehet, h az Horvatrszag akar lenni (Szerbia teruleten) az is piros-feher-kek, vagy nem tudom:D....de akkor az a piros vmi Horvatorszag helyen micsoda?

De hogy BiH-t bekebelezte Albania, Makedoniat meg a gorgoknek adta....hmm ettol mast vartam albantol:@ :) Amugy jol latom, h Albania egeszen a Kaukazusig nyulik?! Skandinaviaban meg Norvegia deli resze....senkie? Az a lila vmi folotte meg mi ? LOL

2014. okt. 22. 20:39
 13/17 anonim ***** válasza:
És akkor nekem ebből a hányásból mégis mit kéne kihámoznom?
2014. okt. 22. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az Oroszok közelebb lesznek! Sokkal közelebb....
2014. okt. 22. 23:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, persze. Egyértelmű. Hogyne!

Azért ne fogadj rá!

2014. okt. 23. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Még csak a közelébe sem jár.
2014. nov. 19. 13:00
 17/17 szántóvető ***** válasza:

a Dánia a nagy agresszor bekebelezte belgiumot,hollandiát és francia meg német területeket.a spanyolokat szőröstalpú invázió fenyegeti,nem török.az angolok kiűzték a bevándorlókat,németország hasonlít a jelenlegi Magyarországra.a bolgár cigányok hova lettek?

ez a leghülyébb térkép amit valaha láttam,elismerésem érte,el is mentettem magamnak.Gratulálok.

2014. nov. 29. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!