Éppen elég ok hogy kiábrándúljak a Jobbikból? Vagy esetleg túlságosan is "rasszista" vagyok?
Nálunk a jobbik polgármester jelöltje a roma lakosságnak pénzt (fejenként 50'ezreket) és jószágokat osztogatott a roma lakosságnak..
A "magyar" választók csak leveleket kaptak.. de igazából nem volt népszerű a jelölt alapból, hiszen volt akit dolgoztatott de nem fizette ki azóta is haragszik rá xy ember, meg nem adott munkát több embernek.. és mégis a munkával kampányolt.
Mindenesetre, egységesen ki tudom jelenteni, hogy a falumban a Jobbik jelöltje azért szenvedett megalázóan nagy vereséget, mert ahelyett hogy kimondta volna az igazi problémákat inkább szórta a vagyonát a cigánytelepeken..
Igazából, utolsó pillanatban már "Független jelölt"ként indúlt, de hallottam a tv-ben hogy a Jobbik polgármesterjelöltjei vidéken a közmunkaprogram bővítésével kampányoltak.
Eddig, azért voltam Jobbik szimpatizáns, mert a közbiztonság számomra fontos, mindamellett azt hittem, hogy a cigányűnözők ellen határozottan fellépnek.
Nagyon csalódtam bennük.. bár, lehet nem a Jobbik hanem maga a személy hibája.. de a választások előtt sikerült úgy lejratnia magát hogy a fórumára a családján (feleségén gyerekein) kívűl egy kutya sem ment el..
Jogos a felháborodás? Vagy csak bírka módra elhittem hogy a Jobbik különb a többi politikai párttól?
"Nálunk a jobbik polgármester jelöltje a roma lakosságnak pénzt (fejenként 50'ezreket) és jószágokat osztogatott a roma lakosságnak.."
Ezt el is higgyük? Én másik pártról hamarabb eltudnám hinni, főleg az "országos" jószág, takarmányosztogatások kapcsán.
Így volt minden ahogy leírtam.
De igaza van Nemzetista válaszadónak.: a Jobbik munkáját ne egy személyből ítéljük meg.
Volt amúgy miből a fickónak, ugyanis, dúsgazdag elismert gazdaember volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!