Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyik hírportált érdemes...

Melyik hírportált érdemes olvasni?

Figyelt kérdés
Pártatlan független portált keresek, ami nem befolyásolt politikailag, de ez ugye nem derül ki rögtön. Az index-ről azt mondák Fidesz, és az HVG-ről is hallottam hasonlókat. Az Origo-val mi a helyzet? Nápszava, népszabadság?
2014. okt. 7. 22:05
 1/9 anonim válasza:
65%
Az origót politikailag lefejezték, mert írt Lázár János külföldi kiruccanásáról......
2014. okt. 7. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
egyik rosszabb mint a másik. index origó hvg stb.. balliberális. a fidesz nem tudom mit vett meg de nem is szeretném megtudni. politikailag független hírportál NINCS! érdemes inkább tudományos cikkeket olvasgatni, az többnyire objektív és nem a politikáról szól. (kivéve ha az rtlklub híradójában szerepel. ott még a tudományba is tudnának politikát csempészni) hányinger az összes magyar médium.
2014. okt. 7. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

Az index sokminden, csak nem fideszes. Nagyon kemény kritikát nyomnak gyakorlatilag minden irányba, nem kímélnek senkit. Talán enyhe LMP-s húzódást érzek irányukból, de nem vagyok benne biztos.

A többiről nem tudok nyilatkozni- a hvg inkább balos, az origó meg mint a szélforgó.

2014. okt. 8. 07:57
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Index
2014. okt. 8. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az MTVA (hirado.hu) nyilvánvalóan a kormány szócsöve, az Index, Origo pedig olyan vérlázítóan kampányol az ellenzéknek, hogy a bicska kinyílik az ember zsebében.

Egyébként a tapasztalatoktól függetlenül nyilvánvalóan nem is lehet politikailag független hírportál, mert ezek az (ingyenes) hírportálok a reklámok mellett pont abból élnek, hogy megrendelésre írnak cikkeket. (Nem csak politikára kell gondolni, film- és utazási ajánlók is sokszor előkerülnek.) Ha tehát lett volna politikailag független hírportál, már rég csődbe ment volna.

Én az origo-n szoktam elolvasni a címeket, abból észreveszem, ha történt valami fontos, viszont nem kattintok rá a cikkekre, és akkor nagyjából el tudom kerülni a politikai agymosást és az ezzel járó bosszankodást. Ezt szerintem bármelyik hírportállal meg lehet csinálni, ennél többet pedig ne várj egyiktől sem.

Egyébként pedig ha tényleg tudni akarsz a fontos dolgokról, akkor olvass Reuters-t, BBC-t és hasonlókat, mert a magyar médiában Szíjjártó Péter fürdőszobája is fontosabb annál, hogy valójában milyen háborúk, járványok, sorsdöntő nemzetközi tárgyalások és humanitárius katasztrófák zajlanak tőlünk alig néhány országgal arrébb.

2014. okt. 8. 09:18
 6/9 A kérdező kommentje:
nna igen bbc, és nytimes, de magyar híreket, csak ritkán tesznek közzé, pedig az is annyira érdekel, mint a nemzetközi
2014. okt. 8. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:

"Pártatlan független portált keresek, ami nem befolyásolt politikailag"

Itt ilyet te nem találsz. Több helyről kell mazsolázni.

2014. okt. 8. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Én az Indexet szoktam olvasni, a jobbos híreket és értelmezést pedig bónusz megkapom apámtól, mert ő népnemzeti.
2014. okt. 11. 02:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Az index egyáltalán nem jobboldali!!! Úgy kritizálja a kormányt, hogy csak na!
2015. júl. 26. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!