Melyik hírportált érdemes olvasni?
Az index sokminden, csak nem fideszes. Nagyon kemény kritikát nyomnak gyakorlatilag minden irányba, nem kímélnek senkit. Talán enyhe LMP-s húzódást érzek irányukból, de nem vagyok benne biztos.
A többiről nem tudok nyilatkozni- a hvg inkább balos, az origó meg mint a szélforgó.
Az MTVA (hirado.hu) nyilvánvalóan a kormány szócsöve, az Index, Origo pedig olyan vérlázítóan kampányol az ellenzéknek, hogy a bicska kinyílik az ember zsebében.
Egyébként a tapasztalatoktól függetlenül nyilvánvalóan nem is lehet politikailag független hírportál, mert ezek az (ingyenes) hírportálok a reklámok mellett pont abból élnek, hogy megrendelésre írnak cikkeket. (Nem csak politikára kell gondolni, film- és utazási ajánlók is sokszor előkerülnek.) Ha tehát lett volna politikailag független hírportál, már rég csődbe ment volna.
Én az origo-n szoktam elolvasni a címeket, abból észreveszem, ha történt valami fontos, viszont nem kattintok rá a cikkekre, és akkor nagyjából el tudom kerülni a politikai agymosást és az ezzel járó bosszankodást. Ezt szerintem bármelyik hírportállal meg lehet csinálni, ennél többet pedig ne várj egyiktől sem.
Egyébként pedig ha tényleg tudni akarsz a fontos dolgokról, akkor olvass Reuters-t, BBC-t és hasonlókat, mert a magyar médiában Szíjjártó Péter fürdőszobája is fontosabb annál, hogy valójában milyen háborúk, járványok, sorsdöntő nemzetközi tárgyalások és humanitárius katasztrófák zajlanak tőlünk alig néhány országgal arrébb.
"Pártatlan független portált keresek, ami nem befolyásolt politikailag"
Itt ilyet te nem találsz. Több helyről kell mazsolázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!