Ha tényleg van cigánybűnözés, akkor a politikusok miért mondják azt, hogy "Nincs cigánybűnözés". Most akkor van vagy nincsen cigánybűnözés?
14.37
ahogy van magyarbűnözés, férjbűnözés, autósbűnözés, tinédzserbűnözés és férfibűnözés is. meg anyabűnözés is.
15.01
szerintem a kommented nem üti meg azt a színvonalat, hogy arra reagálni lehessen.
"miért nincs pl férfibűnözés vagy nőbűnözés"
Pedig a börtönökben szétnézve, bármelyikről be lehetne bizonyítani, hogy létezik. Az erőszakos bűncselekmények zömét férfiak követik el. És akár a genetikára fogjuk az aránytalanságot, akár a patriarkális kulturális normákra, egy biztos, nem a véletlen műve.
"Például arra, aki a 21. válaszadó nagymamáját gondozza"
Sajnos én már abban a korban vagyok, hogy az anyám 84 éves és nem a nagymamám. :-(
Csak olvasd vissza a kommenteket...
Vannak bűnöző magyarok is, mégsem mondod, hogy "magyarbűnözés".
Csak nézd meg a kettő nép közötti bűnözői arányokat.
Mellesleg a cigány nép a fehér rasszhoz tartozik, így ha valaki cigánygyűlölő az nem jelenti azt, hogy rasszista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!