Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha tényleg van cigánybűnözés,...

Bob76xd kérdése:

Ha tényleg van cigánybűnözés, akkor a politikusok miért mondják azt, hogy "Nincs cigánybűnözés". Most akkor van vagy nincsen cigánybűnözés?

Figyelt kérdés
Csak annyit tudok, hogy Budapest 13, 8 és a 4 kerületben sok a bűnöző, vidéken is vannak bűnözők, a vidéki város amit most felsorolok, az Miskolc, Ózd, Gyöngyöspata, Gyöngyös, Eger, Hatvan, Szolnok, Nyíregyháza, Tiszavasvári, Mezőkövesd, Edelény, Szerencs, Kazincbarcika, Mátészalka, Füzesabony, Békéscsaba, Gyula, Mezőkovácsháza, Békés és Orosháza. Tehát ebben a városokban vannak a legtöbb bűnözés, mint Miskolcon és Ózdon. Ha tényleg van cigánybűnözés, akkor miért mondják az emberek és a politikusok, hogy nincs cigánybűnözés ??

2014. szept. 18. 10:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Írtam már, hogy mindenki azt gondol, amit akar. Éljetek boldogan velük. Én inkább kihagynám, épp elég volt belőlük.
2014. szept. 18. 14:47
 22/31 tetro ***** válasza:
32%

14.37

ahogy van magyarbűnözés, férjbűnözés, autósbűnözés, tinédzserbűnözés és férfibűnözés is. meg anyabűnözés is.

2014. szept. 18. 14:55
 23/31 anonim ***** válasza:
68%
28: neked már 100-szor el lett magyarázva, hogy mi az a cigánybűnözés, és miért nincs pl férfibűnözés vagy nőbűnözés. Ha ezt ennyi magyarázat után még mindig képtelen vagy felfogni azzal a csökött agyaddal, akkor minek pofázol bele mindenhova, ráadásul úgy, hogy egyszer sem a kérdésre válaszolsz, hanem a kommentekre reagálsz (ami szabálysértő, már rég ki kellett volna téged rúgni innen, aztán kereshetnél más 24 órás elfoglaltságot). Mert nyilván te is tudatában vagy a korlátoltságodnak, vagy csak direkt figyelmen kívül hagyod, amikor valaki fényt szeretne gyújtani a fejedben. Sokank megpróbálták már, de te valami egészen speciális vagy.
2014. szept. 18. 15:01
 24/31 tetro ***** válasza:
31%

15.01

szerintem a kommented nem üti meg azt a színvonalat, hogy arra reagálni lehessen.

2014. szept. 18. 15:13
 25/31 anonim ***** válasza:
45%

"miért nincs pl férfibűnözés vagy nőbűnözés"

Pedig a börtönökben szétnézve, bármelyikről be lehetne bizonyítani, hogy létezik. Az erőszakos bűncselekmények zömét férfiak követik el. És akár a genetikára fogjuk az aránytalanságot, akár a patriarkális kulturális normákra, egy biztos, nem a véletlen műve.

2014. szept. 18. 15:48
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"Például arra, aki a 21. válaszadó nagymamáját gondozza"

Sajnos én már abban a korban vagyok, hogy az anyám 84 éves és nem a nagymamám. :-(

2014. szept. 18. 16:43
 27/31 anonim ***** válasza:
58%
Van cigánybűnözés. Menj el Ózdra és győződj meg saját magad róla. A cigányoknak kb. 1-2%-a normális, tisztességes ember, a többi nem. Tehát a tisztességes cigányok száma elenyésző.
2014. szept. 19. 18:50
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Van bűnöző cigány? Igen, tehát van cigánybűnözés. Ebben semmi rasszizmus nincs, nem tudom miért magyarázzák bele egyesek, hogy ez azt feltételezi, hogy minden cigány bűnöző.
2015. ápr. 8. 10:50
 29/31 anonim ***** válasza:
71%

Csak olvasd vissza a kommenteket...

Vannak bűnöző magyarok is, mégsem mondod, hogy "magyarbűnözés".

2015. ápr. 10. 20:15
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Csak nézd meg a kettő nép közötti bűnözői arányokat.

Mellesleg a cigány nép a fehér rasszhoz tartozik, így ha valaki cigánygyűlölő az nem jelenti azt, hogy rasszista

2015. ápr. 13. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!