Hát nézd már mi volt Oroszlányban, csak nem cigánybűnözés?
Figyelt kérdés
Rengeteg cikk, mely nem csak kurucos. És még valaki csodálkozik, ha nem szeretjük ezt a sok vadembert?
2010. jan. 19. 20:36
11/16 anonim válasza:
Ezek közönséges bűnözők, mindegy, mi a származásuk.
12/16 anonim válasza:
A kételkedőknek javaslom, hogy töltsenek el egy napot Oroszlányban. Nem egy szívderítő élmény. A tipikus megroppant bányászváros. Hiába volt ipartelepítés, nagy arányban települtek be deviáns elemek. És nem csak cigány származásúak. Engem kifejezetten nyomaszt ennek a városnak az atmoszférája.
13/16 anonim válasza:
Off: Én már régen nem élek Magyarországon, de Oroszlányhoz kellemes emlékek fűznek. Ott van a Vértes, ahol nagyon szép túrákat csináltam. Vegyétek észre a jót is! :)
14/16 anonim válasza:
Az lehet hogy magyar állampolgárok de attól még nem lesznek magyarok! Egész életükre cigányok maradnak. Unokatesómék például születésük óta Németországban élnek de ettől még ugyanúgy 100%-ig magyarok mint én.
15/16 anonim válasza:
Oroszlány elcigányosodott részein magyarnak életveszély végigmenni. Szintén saját tapasztalat tízegynéhány (!) évesen.
És persze, az ide írogató b@lfaszoknak akkor se lenne cigánybűnözés, ha a farkukat vágná le egy nílusi dakota, mert úgy volt kedve.
16/16 anonim válasza:
Képzelt riport :
- Kedves apuka ! Egyetért a vegyes házassággal ?
- Természetesen ! Minden ember egyenlő ! A fajra, bőrszínre vonatkozó előítéletek elítélendőek.
- Mit szólna ahhoz, ha a kedves lányát a retkes réti néger barátja húzná a f*szára ?
- Na az b*szna be ! Most felejtsd el !
Te örömmel fogadnál a családodban egy cigány származású barátot/barátnőt a gyermeked oldalán ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!