Melyik az az ország, ahol a legnagyobb a cigányok aránya az ország lakosságához képest?
"magyarországon a népesség 2%-a cigány bulgáriában 10%-a"
Magyarország nagy betű először is, ugye. 2%? Hülye-e vagy? Az ha jól számolom 200.000 "ember". Nem tudom Te hol élsz, de simán verik a 10%-ot a cigusok. Most. Nézd meg most az óvodákat, alsó tagozatokat, mennyi magyart látsz köztük. Szóval a 10% is csak idő kérdése, és hipp-hopp megduplázódik, háromszorozódik...
Egyébként India nyert:)
Én nem tudom más országokban mennyi van, de azt 15 éves fejjel is tudom, hogy Magyarországon több van, mint kéne!
(jópár halálközeli élmény után..:D)
A valós szám legfeljebb 3 % lehet.De nem egyformán oszlik meg a területi arányok.Pl.Szabolcsban sokan vannak,de Dunántúlon levesen.Én egy alföldi 35 ezres városban lakok,kb,1.000- 1.200 cigány él.Az általános iskolákban 8 osztály ta nulói közül legfejjebb 10-15 a cigánytanuló,a középiskolákban pedig 4-5.
Ideje lenne már abbahagyni ezt a cigány gyűlöletet.Nem így kellene a problémát megoldani.A gyűlölet csak gyűlöletet szül,de eredmény nem érhető el vele.
Ősszel született baba a családban. Mikor meglátogattuk, a szülészeten megdöbbentem. 10 kismamából 8-nak barnább volt a bőre a kelleténél. A kismamák szülés előtt/után szívták a cigarettát és élték hangos családi életüket a szülészet előtti padokon. Megdöbbentő volt.
Ha hasonló a valós arány, és nem csak a véletlen műve volt a kórházi tapasztalatom, akkor hamarosan elérik a 30-40 %-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!