Nyugat-Európában miért nem szeretik a török embereket?
Én többször jártam Törökországban, szerintem ők kulturált emberek.
Olyanok, mint a többi déli ember, hangosak,temperamentumosak.Ha egymás mellé állítasz egy törököt meg egy dél-olaszt nehezen lehet őket megkülönböztetni.
Egyedül a vallásuk a más.A vallás ugyebár mindenütt kihatással volt a kultúrára, ezért vannak kisebb kulturális különbségek.
Úgy általában normálisak, civilizáltak.
A vallásosság pedig csak annyira erős náluk, mint nálunk.
Szóval egy kicsit ordibálnak, cseppet vonyítoznak és még ráadásul muszlimok is.
Na, miért nem szeretik őket?
En eleg sok torok szarmazasu nemetet ismerek, en meg nem tapasztaltam hogy altalanosan veve hangosak lennenek, van ilyen is olyan is.
A szomszedom is torok, veluk sincs semmi baj.
Es azt sem tapasztaltam hogy annyira nem szeretnek oket, legalabbis itt Bajororszagban.
A törököknél kultúráltak. De pl németországban már nem annyira. Megkopott a kultúra az évtizedek alatt, az új kultúrába viszont nem hajlandók beilleszkedni. Már a második generáció születik itt, de még mindig erös akcentussal beszélnek.
Egy részük lecsúszott, és kissebbség negatív értelmét testesíti meg. De közben meg ott vannak a normálisak is, akik dönert árulnak, vagy épp munkahelyeket létesítenek. Nem hiszem hogy miattuk nem szeretnék öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!